BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η κόντρα στον Παναθηναϊκό και η κάλυψη στην Ατλέτικο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από αναμέτρηση στο Μετροπολιτάνο κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Champions League
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2022 MANU FERNAANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα πρωταθλήματα της Stoiximan Super League και της La Liga.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση στην Τρίπολη ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό (1-2) επί του Βόλου, το οποίο είναι και το πρώτο μετά από 20 εξόδους (!). Το ενδιαφέρον με την ομάδα του Ράσταβατς είναι πως μας έχει εκπλήξει ως τώρα επιθετικά, έχοντας πετύχει 9 τέρματα στα τελευταία 4 παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έπεσε από τα ουράνια που είχε ανέβει μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι. Το ανησυχητικό για τους πράσινους πάντως είναι τα σημάδια κόπωσης που έδειξαν. Το δε αρνητικό αποτέλεσμα της Δευτέρας μετατρέπει σε μείζονος σημασίας το σημερινό αποτέλεσμα, με δεδομένο πως ακολουθεί ξανά ντέρμπι, αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας είναι ομάδα που στηρίζει τις προσπάθειες του στο γήπεδο του, ενώ πλέον παίζει με ανεβασμένη ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει να διαχειριστεί την κόπωση από τους συνεχόμενους αγώνες, την παράδοση που είναι κατά του (έχει να κερδίσει από το 2017) και την πίεση που μπορεί να αποφέρει ένα αποτέλεσμα διαφορετικό της νίκης. Οι γηπεδούχοι είναι το αουτσάιντερ, με τον άσο να βρίσκεται σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 7.00, όμως με τα παραπάνω δεδομένα κλεινουμε περισσότερο στο 1Χ, που προσφέρεται σε απόδοση 2.42.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Οσασούνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα με την Σεβίλλη (0-0). Ακόμα και τώρα, πάντως, που έχει περάσει αρκετός καιρός, η ομάδα από την Παμπλόνα δείχνει πως δεν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό στα playoffs του Conference League από την Μπριζ. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει να παραμείνει χωρίς νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια της από τον περασμένο Μάρτιο, με το σερί της τότε να σταματά στα πέντε.

Η Ατλέτικο ξέχασε γρήγορα την ήττα από τη Βαλένθια και την ισοπαλία στις καθυστερήσεις από την Λάτσιο και πήρε σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ στο Μαδριλένικο ντέρμπι. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι πάντως το γεγονός πως όλα τα γκολ της ομάδας του Σιμεόνε προήλθαν από κεφαλιές. Το ερώτημα, βέβαια, είναι ποια είναι η "αληθινή" Ατλέτικο. Αυτή του Μεστάγια ή αυτή του Μετροπολιτάνο; Η Παμπλόνα είναι μια έδρα που μπορεί να μας δώσει μία πιο ξεκάθαρη απάντηση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όσον αφορά την παράδοση, οι φιλοξενούμενοι μετρούν 5/5 νίκες στο Ελ Σαδάρ και στις 4 μάλιστα, χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ. Δεδομένα είναι φαβορί απέναντι στην Οσασούνα. Το θέμα είναι αν θα το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Συνεπώς είναι προτιμότερη η ασφάλεια του dnb (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα) μαζί με το διπλό. Η επιλογή στο 1,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 1Χ (απόδοση 2.42), 20:30
  • Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 DNB (απόδοση 1.55), 22:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα και όλες οι διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις με δυνατά σημεία!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ