ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα με φαβορί

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα με φαβορί
@2023 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Παιχνίδι με αποδόσεις 1.70 και 2.10 από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης.

Προημιτελική φάση στο Coppa Italia, νοκ-άουτ αγώνες με παράταση και πέναλτι να προβλέπονται σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο. Τελευταίο παιχνίδι στο πρόγραμμα αυτό ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Φροζινόνε. Ζορίστηκε στη Σαλερνιτάνα η Γιουβέντους, επικράτησε με 2-1 εν τέλει, χάρη σε ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Τέταρτη σερί ήττα για τη Φροζινόνε, αυτή τη φορά από τη Μόντσα με 3-2. H Γιουβέντους ενδιαφέρεται προφανώς παραδοσιακά για το κύπελλο και βρίσκει τη Φροζινόνε στο ντεφορμάρισμά της και με προβληματική εικόνα στην άμυνα. Επιλογή το συνδυαστικό 1 & N/G στο 2.10.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Τουρκία και θα ασχοληθούμε με το Τράμπζονσπορ – Σάμσουνσπορ. Η γηπεδούχος πήρε σπουδαία νίκη στην Άγκυρα με το 1-0 επί της Ανκαραγκουτσού και συνεχίζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την 3η θέση που είναι και ο στόχος της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάμσουνσπορ με ένα γκολ στο 84’ μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας με 1-0 την Καραγκιουμρούκ και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή. Εκτός έδρας τα πάει άσχημα και η Τράμπζονσπορ έχει τον πρώτο λόγο. Ο άσος στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τράμπζονσπορ - Σάμσουνσπορ: 1 (απόδοση 1.70), 19:00
  • Γιουβέντους - Φροζινόνε: 1 & N/G (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ