ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα για προθέρμανση

Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες σε ματς της Γουότφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 1 Δεκεμβρίου 2019
Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες σε ματς της Γουότφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 1 Δεκεμβρίου 2019 @2019 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Λιγοστά ως συνήθως τα παιχνίδια της Παρασκευής, από όπου προκύπτει μια δυάδα… προθέρμανσης ενόψει της μάχης του Σαββατοκύριακου.

Σεβίλλη – Αλαβές. Για τη φετινή Σεβίλλη τα πράγματα είναι γνωστά. Η σεζόν στράβωσε από πολύ νωρίς και οι ροχιμπλάνκος μετά το πρώτο μισό της χρονιάς βρίσκονται μόλις στη 16η θέση της βαθμολογίας, έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Σεβίλλη, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την κατάσταση, άλλαξε ήδη δύο φορές προπονητή και πλέον από τα μέσα Δεκεμβρίου στον πάγκο της κάθεται ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Στην πρεμιέρα του 58χρονου τεχνικού, στις 19 Δεκεμβρίου, η Σεβίλλη νίκησε με 3-0 στη Γρανάδα, αλλά τα επόμενα δύο ματς ήταν ζόρικα (Ατλέτικο και Μπιλμπάο) και ήρθαν δύο ήττες.

Έτσι, το σημερινό ματς, με την 15η Αλαβές, που βρίσκεται έναν πόντο πάνω από τη Σεβίλλη, αποκτά κομβικό χαρακτήρα. Η Σεβίλλη σίγουρα δεν είναι φέτος ομάδα εμπιστοσύνης. Αλλά ταυτόχρονα η ποιότητα υπάρχει και το λογικό είναι ο Φλόρες να βρει σταδιακά την άκρη. Γύρω στο 2,00 είναι ο άσος της Σεβίλλης, τιμή φυσιολογική αν δει κανείς μόνο τη βαθμολογία, αλλά ταυτόχρονα κάπως τσιμπημένη αν βάλει στον λογαριασμό την ποιότητα και τη φανέλα των Σεβιγιάνων. Στο κάτω κάτω, η Αλαβές είναι μία από τις τρεις ομάδες της La Liga που ακόμη δεν έχει νίκη, ενώ η τελευταία φορά που πέρασε νικηφόρα από τη Σεβίλλη ήταν το… 1954.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Πορτιμονένσε – Φαρένσε. Τα ονόματα των δύο ομάδων φυσικά και δεν εξάπτουν τη φαντασία, όμως το Πορτιμονένσε – Φαρένσε είναι από τα παραδοσιακά τοπικά ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος, του ντέρμπι του Αλγκάβρε, με τις δύο πόλεις στον νότο της χώρας να απέχουν μόλις 56 χιλιόμετρα μεταξύ τους. Λίγο πολύ, ως μεγέθη, Πορτιμονένσε και Φαρένσε είναι στο ίδιο επίπεδο, όμως αγωνιστικά φέτος υπάρχει εμφανής διαφορά. Η Πορτιμονένσε είναι μόλις 16η στη βαθμολογία και προέρχεται από τρεις σερί ήττες (και 0-1-4 στα τελευταία πέντε), ενώ αντίθετα η Φαρένσε κάνει δυνατή σεζόν για τα δεδομένα της και βρίσκεται 7η στο βαθμολογικό πίνακα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έτσι, με το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ το βλέμμα πηγαίνει σχετικά εύκολα προς τα δεξιά, όπου με την απαραίτητη –λόγω ντέρμπι- κάλυψη της ισοπαλίας το 2 DNB βρίσκεται στο 1,95. Πάντως, επειδή είναι ντέρμπι και πολύ σημαντικό ματς για την Πορτιμονένσε, ίσως πιο λογική σκέψη να είναι τα γκολ. Η Πορτιμονένσε έχει βρει δίχτυα στα 14/17 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά συνολικά 11/16 G/G και στην έδρα της 6/7. Η Φαρένσε, από την άλλη, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά εκτός έδρας της, αλλά ταυτόχρονα έχει σκοράρει στα 3/4 τελευταία στον δρόμο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη – Αλαβές: 1 (απόδοση 2.00), 22:00
  • Πορτιμονένσε – Φαρένσε: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ