BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Wimbledon: Διπλασιασμός στη μάχη του Ναδάλ με τον Φριτς

Ο Ράφα Ναδάλ
Ο Ράφα Ναδάλ © 2022 ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Επανάληψη του τελικού του Indian Wells απόψε στο Wimbledon. Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για το σπουδαίο παιχνίδι.

Champions League χωρίς σεντόνι ξανά απόψε, με τα υπόλοιπα ζευγάρια του 1ου προκριματικού γύρου. Χθες η Σάμροκ μάς έδωσε ένα καλό σημείο, σήμερα όμως το πρόγραμμα μοιάζει αρκετά πιο δύσκολο στοιχηματικά.

Για αυτό θα στραφούμε στην Αγγλία, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του αθλητισμού εξαιτίας δύο σημαντικών τουρνουά. Πέρα από το Wimbledon, αρχίζει απόψε και το Euro 2022 των γυναικών. Μια διοργάνωση που στην UEFA πιστεύουν πολύ, καθώς το ποδόσφαιρο γυναικών κερδίζει συνεχώς περισσότερους φιλάθλους παγκοσμίως.

Επιστρέφουμε (και μένουμε) στο τένις, για τον προημιτελικό του Ράφα Ναδάλ με τον Τέιλορ Φριτς (17:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24). Δύο παλιοί γνώριμοι, αφού ο Αμερικανός ήταν ο νικητής του Indian Wells λίγους μήνες πριν, κερδίζοντας στον τελικό τον Ισπανό.

Ο Ναδάλ πολύ πιθανό να έχει στο μυαλό του μια εκδίκηση, για εκείνην την ήττα που κατά πολύ οφείλεται στον τραυματισμό του στα πλευρά. Το ζήτημα είναι πως και σήμερα η κατάσταση της υγείας του δεν είναι απολύτως βέβαιο πως είναι εκεί που πρέπει. Ένα ζήτημα στους κοιλιακούς φημολογείται πως υπάρχει, με τον ίδιο πάντως να μην το έχει παραδεχτεί.

Μια φήμη που σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό τουρνουά που κάνει μέχρι σήμερα ο Τέιλορ αρκούν για να αποφύγει κανείς τις χαμηλές τιμές που προσφέρεται η νίκη του Ράφα Ναδάλ.

Ο Τέιλορ δεν έχει χάσει ούτε σετ στους τέσσερις γύρους που έχουν προηγηθεί, σκορπώντας κάθε αντίπαλο που βρήκε στον δρόμο του με 3-0! Μια εικόνα που αν μην τη άλλο θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να βάλει δύσκολα (έως πολύ δύσκολα) στον Ναδάλ σήμερα.

Και αν όντως επιβεβαιωθεί το φημολογούμενο πρόβλημα στους κοιλιακούς για τον Ισπανό, να δημιουργήσει συνθήκες value bet στο ενδεχόμενο νίκης του, σε τιμές άνω των τριών μονάδων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αυτό που μοιάζει πολύ πιο λογικό είναι να δούμε ένα δυνατό παιχνίδι. Δύο τενίστες που μπορούν να βάλουν μεγάλα εμπόδια ο ένας στον άλλο και να μας οδηγήσουν σε ένα εντυπωσιακό από πλευράς θεάματος προημιτελικό.

Κάτι που στοιχηματικά μπορεί να μας δώσει μια τιμή διπλασιασμού στο over 39,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φριτς - Ναδάλ: Over 39,5 games (απόδοση 2.00), 17:00

Όλη η δράση στο τουρνουά τένις Wimbledon με καθημερινά κείμενα, αλλά και καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ