BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Φόρμα, ποιότητα και Combo Bet στο 1.93

Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν στο Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού
Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν © 2021 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr καταπιάνεται με τον 1ο προκριματικό του Champions League της περιόδου 2022/2023.

Το ποδόσφαιρο αλλάζει, η UEFA έχει καταφέρει να εξελίξει το καλεντάρι της και καλοκαίρι ουσιαστικά δεν υπάρχει. Δεν πέρασε πολύς καιρός από το Nations League, που ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021/2022 και σήμερα έχουμε επίσημη σέντρα στην επόμενη.

Ο 1ος προκριματικός γύρος του Champions League αποτελεί την πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού 2022/2023, ακόμη και αν τα ονόματα δεν αποτελούν και ποδοσφαιρικούς μαγνήτες. Τουλάχιστον όχι όλα, καθώς ομάδες όπως η Μάλμε, η Κλουζ και η Λουντογκόρετς δεν ανήκουν στο γκρουπ των Παγκοσμίων άγνωστων.

Από τη στήλη BetMarket Tips θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Σάμροκ – Χιμπέρνιας (21:30 LIVE από το SPORT24), ελπίζοντας σε ποδαρικό με το δεξί στην ποδοσφαιρική χρονιά 2022/2023.

Για να είμαστε πάντως ειλικρινείς, μόνο για τη φιλοξενούμενη ισχύει στο απόλυτο αυτό. Εκείνη ολοκλήρωσε τις περσινές υποχρεώσεις της τον Μάιο και μπαίνει ξανά στο γήπεδο απόψε για το πρώτο επίσημο της νέας σεζόν. Και αυτή η πιθανή μη ετοιμότητα είναι το πρώτο κρατούμενο για την τελική στοιχηματική επιλογή.

Η Σάμροκ είναι σε αγωνιστική δράση, μιας και το ιρλανδικό πρωτάθλημα τρέχει κανονικά μέσα στο καλοκαίρι. H ίδια έχει πάνω από 20 επίσημα παιχνίδια πίσω της τη φετινή σεζόν. Έρχεται από καλές εμφανίσεις, δυνατές νίκες, είναι πρωτοπόρος με καλή δυναμική και εξαιρετική ψυχολογία. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ρεπορτάζ για να πάει στο σημερινό παιχνίδι από πλευράς της.

Ως ποδοσφαιρικές σχολές, καμία δεν αποτελεί πρώτης κλάσης, αλλά μάλλον οι περισσότεροι συμφωνούμε πως οι Ιρλανδοί είναι λιγάκι ψηλότερα από τους Μαλτέζους. Και να το δούμε και επίσημα, οι Ιρλανδοί μπαίνουν στη σεζόν όντας τέσσερις θέσεις ψηλότερα από τους Μαλτέζους στο Ranking της UEFA.

Προγνωστικά στοιχήματος

Kερασάκι στην τούρτα το αγωνιστικό ρεπορτάζ, με τους Μαλτέζους να ταξιδεύουν λαβωμένοι. Στο περσινό τελευταίο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι αποκόμισαν μπόλικες τιμωρίες, έτσι απόψε θα παραταχθούν χωρίς δύο στόπερ, τον βασικό δεξιό μπακ και έναν σημαντικό αμυντικό μέσο. Στον πάγκο θα κοουτσάρει ο βοηθός, αφού στη λίστα των τιμωρημένων είναι και ο προπονητής Στέφανο Σαντέρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάμροκ - Χιμπέρνιανς: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.93), 21:30

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ