ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δίνει δικαιώματα η Νάπολι, ανοιχτό ματς στο Φράιμπουργκ

Ο Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Γουότφορντ σε ματς της Premier League απέναντι στην Τσέλσι | 20 Αυγούστου 2016
Ο Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Γουότφορντ σε ματς της Premier League απέναντι στην Τσέλσι | 20 Αυγούστου 2016 @2016 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Γεμάτο το κουπόνι του Σαββάτου, πάμε να δούμε τις επιλογές μας σε αγορές με γκολ.

Πρώτα από όλα, ξεχωρίζουμε το αμφίσκορο στο Νάπολι – Σαλερνιτάνα. Από το κακό στο χειρότερο οι “παρτενοπέι”, μετρούν μονάχα μία νίκη στα τελευταία έξι ματς και πιο συγκεκριμένα προέρχονται από διασυρμό στην έδρα της Τορίνο (3-0). Σε απομόνωση η ομάδα μετά από απόφαση της διοίκησης, οι σχέσεις στα αποδυτήρια είναι προβληματικές.

Ουραγός η Σαλερνιτάνα, βγάζει όμως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο απαιτητικό πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων και δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση αν πάρει αποτέλεσμα εδώ. Πολλοί εξάλλου το έχουν καταφέρει αυτό φέτος στο Μαραντόνα. Ακόμα και αν συμβεί το λογικό και χάσει, ένα γκολ μπορεί να το βρει έτσι όπως αγωνίζεται η Νάπολι. Ιστορικά, έχει σκοράρει στην έδρα της Νάπολι στις επτά από τις τελευταίες εννιά επισκέψεις της. Στο 1,90 το G/G.

Πάμε και σε μια επιλογή από Bundesliga, στο Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου. Στραβά ξεκίνησε τη σεζόν η δεύτερη, φανερά επηρεασμένη από τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με νέο τεχνικό πια και χωρίς το ευρωπαϊκό βάρος, μετρά δύο νίκες στα τελευταία τρία και αρχίζει να καλύπτει το χαμένο έδαφος, βγάζοντας πιο επιθετικογενές πρόσωπο.

Με ευκολία στο γκολ η Φράιμπουργκ μέσα στην έδρα της, τσιμπημένο μοιάζει το Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού για τα δεδομένα της Bundesliga. Υπάρχει και θετική προϊστορία ανάμεσά τους προς την κατεύθυνση αυτή (τρία σερί Over 4,5 στα μεταξύ τους ματς).

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Πιο... ψαγμένη επιλογή το G/G στο Μπάρνσλι – Μπρίστολ Ρόβερς. Μάχη από τη Λιγκ 1 Αγγλίας, σαφές φαβορί η Μπάρνσλι, η οποία στοχεύει και φέτος στην άνοδο. Τον ίδιο στόχο κοιτάζουν πιο διακριτικά οι Πειρατές, οι οποίοι έχουν βγάλει μερικά μεγάλα αποτελέσματα μετά την έλευση του Ματ Τέιλορ, πριν 2,5 περίπου μήνες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση οι γηπεδούχοι δίνουν συνεχώς δικαιώματα φέτος στην έδρα τους, μέσα στην οποία σπάνια κρατούν το μηδέν. Την ίδια στιγμή, η Μπρίστολ Ρόβερς είναι στα καλύτερά της όταν αντιμετωπίζει τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας και δεν κομπλάρει επιθετικά όταν βγαίνει από την έδρα της. Λογική επιλογή το αμφίσκορο στο 1,65.

Κλέινουμε τις επιλογές μας με μια επιλογή από τη Β’ Γαλλίας. Μάχη ανάμεσα σε δύο από τα πιο επιθετικογενή σύνολα της κατηγορίας στο Ροντέζ – Πο, αμφότερες τρυπούν συνεχώς το ταβάνι τους. Για παραμονή πήγαινε η Ροντέζ, εν τέλει έχει ελπίδες πεντάδας, μέσα στην οποία βρίσκεται ήδη η Πο (3η κορυφαία επίθεση της κατηγορίας). Ζευγάρι που δείχνει πως ξεκινάει από το 1-1 με βάση τις επιδόσεις των δύο αντιπάλων, στο 1,80 το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Σαλερνιτάνα: Goal/G oal(απόδοση 1.90), 16:00
  • Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:30
  • Μπάρνσλι – Μπρίστολ Ρόβερς: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 17:00
  • Ροντέζ – Πο: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ