ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δίχως ηθικό η Μποταφόγκο κόντρα στη Σάο Πάουλο

Ο Αρμπολέδα πανηγυρίζει με τον Γκόμες γκολ της Σάο Πάουλο κόντρα στην Έβερτον (Χιλή) στο Copa Sudamericana
Ο Αρμπολέδα πανηγυρίζει γκολ με τον Γκόμες κόντρα στην Έβερτον (Χιλή) στο Copa Sudamericana © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η μεσοβδόμαδη αγωνιστική στο Brasileirao με την Μποταφόγκο να φιλοξενεί τη Σάο Πάουλο την ώρα που περνάει μεγάλη κρίση η ομάδα. Ποντάρισμα στο 2.40.

Ο μήνας του μέλιτος για Λουίς Κάστρο και Μποταφόγκο τελείωσε και μάλιστα με δυσάρεστο τρόπο. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος, γιούχαρε την προσπάθεια κόντρα στην Αβαΐ μετά το 0-1 και η κατάσταση δεν δείχνει τόσο ευοίωνη. Η Μπότα κάνει ορισμένες καλές εμφανίσεις, προσπαθεί να είναι αξιόλογη, αλλά δεν της βγαίνει τίποτα στο χορτάρι. Μετράει τέσσερις σερί ήττες και μόλις ένα γκολ ενεργητικό στο διάστημα αυτό.

Απόψε (22:00 LIVE από το SPORT24) κοντράρεται με τη Σάο Πάουλο του σπουδαίου Ροζέριο Σένι. Η ομάδα έχει ανάγκη από μεταγραφές, ειδικά μεσοαμυντικά, θα ψαχτεί για παίκτες, αλλά υπό τις οδηγίες του έρχονται αποτελέσματα. Μπορεί ορισμένα αποτελέσματα να έρχονται με το στανιό ή σε άλλες περιπτώσεις να έχει ρέντα η ομάδα, αυτό που έχει όμως σημασία είναι πως η Σάο Πάουλο εδώ και 15 ματς δεν χάνει σ’ όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εντός έδρας την Αμέρικα Μινέιρο (1-0) δίχως να πείσει και να ενθουσιάσει με την απόδοσή της, αλλά η νίκη είναι νίκη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μποταφόγκο πνίγεται στο άγχος, πλέον βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, έχει τη φανέλα, αλλά ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, δεν τη… θέλει και η μπάλα. Όλοι ζητάνε συσπείρωση, αλλά ο προβληματισμός είναι έκδηλος. Η Σάο Πάουλο δεν είναι από τις καλύτερες ομάδες στον δρόμο, ωστόσο έχει περισσότερη τύχη και με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο δεν χάνει. Είναι σε καλύτερη φάση η Σάο Πάουλο. Αποδεκτό το 2.40 του διπλού. Στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους επικράτησε η Σάο Πάουλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μποταφόγκο - Σάο Πάουλο: 2 (απόδοση 2.40), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ