TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν προκύπτει από κάπου ο φαβοριτισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι
Ο Έρικ Τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο δυνατές ευρωπαϊκές μονομαχίες από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Παραδοσιακά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε του… χεριού της την Τότεναμ, πετύχαινε εύκολες και πολλές φορές ευρείες νίκες. Στις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις αυτή η παράδοση τείνει να σπάσει, τα σπιρούνια έχουν πετύχει 4 νίκες σε 11 επισκέψεις στο Ολντ Τράφορντ, αν μη τι άλλο μιλάμε για πρόοδο. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο η πτώση των "κόκκινων διαβόλων"., αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε και την σαφέστατη άνοδο της Τότεναμ, η οποία αν και δεν έχει πάρει κάποιο τίτλο, έχει παίξει μέχρι και τελικό Champions League, γενικά θεωρείται τοπ σύνολο.

Το σημερινό μεταξύ τους ματς στο Μάντσεστερ, είναι πιο αμφίρροπο από όσο δείχνουν οι αποδόσεις, η ομάδα του Ποστέκογλου έχει 8 παραπάνω βαθμούς και σε περίπτωση νίκης, μπαίνει στην πρώτη τετράδα. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να διορθώσουν πολλά από τα κακώς κείμενα και να πλησιάσουν σε κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχουν πολλές ομάδες από πάνω τους, δεν το λες και εύκολο.

Κερδίζει αυτός που έχει μεγαλύτερη ποιότητα στο ζευγάρι Μίλαν - Ρόμα

Ήταν δύσκολη η εβδομάδα που προηγήθηκε για Μίλαν και Ρόμα, αμφότερες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του κυπέλλου, πραγματοποίησαν από μέτριες έως κακές εμφανίσεις.

Οι ροσονέρι ηττήθηκαν 2-1 εντός από την Αταλάντα έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία, τόσο για το γκολ-πέναλτι που έκρινε το ματς, όσο και για έναν μη καταλογισμό υπέρ τους πέναλτι στο φινάλε του ματς.

Η Ρόμα ηττήθηκε από την μισητή αντίπαλό της Λάτσιο σε ένα ακόμη ντέρμπι φάνηκε να υστερεί, ο Μουρίνιο αποβάλλεται πιο εύκολα και από τους ποδοσφαιριστές του πλέον, κάπου έχει κουράσει αυτή η συμπεριφορά.

Έχουμε να κάνουμε με δύο πληγωμένες ομάδες, στη Μίλαν υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα μεσοεπιθετικά, η Ρόμα δεν θα έχει τον Ντιμπάλα διαθέσιμο, ο Λουκάκου χωρίς αυτόν τροφοδοτείται λιγότερο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει πάντα σεβασμός για τις βαριές φανέλες και η Γιουνάιτεντ την διαθέτει, αλλά τη δεδομένη στιγμή η Τότεναμ είναι πιο δεμένη ομάδα, συνεπώς από τη στιγμή που προσφέρεται και ως αουτσάιντερ η αξία μεγαλώνει, επιλέγω Χ2 & over 1.5.

Δεν είναι στα καλά της η Μίλαν, αλλά στην έδρα της μπορεί να πιάσει υψηλή απόδοση. Υποδέχεται μια Ρόμα η οποία δεν μπορεί να σκοράρει κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, ο άσος στο 2.35 έχει ενδιαφέρον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ : Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.00), 18:30
  • Μίλαν - Ρόμα: 1 (απόδοση 2.35), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ