TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν είναι για τα... δόντια της Βέρντερ η Λειψία

Ο Σέσκο πανηγυρίζει γκολ της Λειψίας απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις | 13 Δεκεμβρίου 2023
Ο Σέσκο πανηγυρίζει γκολ της Λειψίας απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις | 13 Δεκεμβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 2.88 και στο 3.75 από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Αξιόπιστη η φετινή Λειψία συνεχίζει στους “16” του Champions League (θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης), βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος, σκοράρει με συνέπεια, βγάζει ανωτερότητα, ο Μάρκο Ρόζε έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που παίζει με μεγάλη ένταση και μπορεί να κυριαρχήσει εύκολα, ειδικά με ομάδες μέσης ταχύτητας. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται, η σημερινή αντίπαλός της, Βέρντερ Βρέμης, η οποία δεν ενθουσιάζει, αλλά δεν είναι και χαμηλού επιπέδου για να κινδυνεύσει. Τα μεταξύ τους ματς έχουν αρκετά γκολ, η Λειψία έχει κερδίσει και τα 6 τελευταία.

Έχει ευκαιρία η Τσέλσι, παίζει ασταμάτητα η Νιούκαστλ

Στην Αγγλία διεξάγονται τα προημιτελικά του League Cup, το ζευγάρι Τσέλσι – Νιούκαστλ είναι το πιο λαμπερό και οι δύο ομάδες έχουν δείξει πως θέλουν να πάνε μακριά στην διοργάνωση και να διεκδικήσουν τον τίτλο, η Νιούκαστλ έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής Σίτι και Γιουνάιτεντ.

Το μεγάλο πρόβλημα της Τσέλσι είναι η έλλειψη σταθερότητας, από ματς σε ματς δεν ξέρεις τι να περιμένεις και εκεί έχει επικεντρωθεί ο Ποτσετίνο. Μιλάμε για ένα πανάκριβο ρόστερ με πολλές ισάξιες επιλογές, το θέμα είναι να παρουσιάζει ισορροπία.

Η Νιούκαστλ παίζει στο... κόκκινο, το σημερινό είναι το 4ο ματς σε 13 μέρες, τεράστια η καταπόνηση, γι' αυτό και βγαίνουν διαρκώς τραυματισμοί, Σαρ και Ζοέλιγκτον είναι τα τελευταία... θύματα και η συμμετοχή τους στο ματς κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Βέρντερ και Λειψία, οι ταύροι διαθέτουν λύσεις υψηλού επιπέδου, το ματς εξαρτάται από την δική τους εμφάνιση, οι γηπεδούχοι συνήθως σκοράρουν μπροστά στον κόσμο τους, 2 & Goal/Goal είναι μια επιλογή που μπορεί να επιβεβαιωθεί και πληρώνει καλά.

Δεν είναι ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα η Τσέλσι, ωστόσο στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω και το League Cup δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης ενός τίτλου, αλλά και ευρωπαϊκού εισιτηρίου (Conference League), η Νιούκαστλ έχει... φορτωθεί με τόσους πολλούς αγώνες θα ρισκάρουμε με τους μπλε 1 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ Βρέμης – Λειψία: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.88), 19:30
  • Τσέλσι – Νιούκαστλ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.75), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ