TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν χαρίζεται η Λειψία, έχει μεγάλη ευκαιρία η Σεβίλλη

Ο Λοίς Οπέντα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Λειψίας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Λοίς Οπέντα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Λειψίας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τρεις βραδινές επιλογές με απόδοση από το 2.25 έως το 3.40.

Τα καταφέρνει περίφημα η Λειψία στο Champions League, λογικά θα ακολουθήσει την Μάντσεστερ Σίτι ως δεύτερη στην επόμενη φάση. Ικανοποιητική η συμπεριφορά της και στο πρωτάθλημα, αλλά θέλει το κάτι παραπάνω για να... πιάσει Λεβερκούζεν, Στουτγάρδη, Μπάγερν και Ντόρτμουντ, οι οποίες οδηγούν την κούρσα. Φιλοξενεί την Κολωνία, η οποία έχει πολλές αδυναμίες, ειδικά εκτός έδρας σκοράρει σπάνια, έχει μόλις 2 γκολ σε 4 αναμετρήσεις. Θα προσπαθήσει να σπάσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, θα χρειαστεί και τύχη για να μην περάσει δύσκολα...

Ιδανικές συνθήκες για να πανηγυρίσει η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη με τον Ντιέγκο Αλόνσο πλέον στον πάγκο, προσπαθεί να αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα και ήδη υπάρχουν κάποια καλά σημάδια. Ισοπαλία το προηγούμενο Σάββατο με την Ρεάλ Μαδρίτης εντός, θετική εικόνα την Τρίτη κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς αν και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1.

Έχει ποιοτικό ρόστερ και προσωπικότητες, Εν Νεσίρι, Οκάμπος, Ράκιτιτς είναι παίκτες πρώτης γραμμής, της λείπει ένα σερί καλών αποτελεσμάτων για να γυρίσει θετικά το κλίμα. Φιλοξενείται από την Κάντιθ, η οποία από την πλευρά της είναι ντεφορμέ, μετράει 3 σερί ήττες, ενώ έχει και κακή προϊστορία κόντρα στη Σεβίλλη, την κέρδισε τελευταία φορά το 1991!

Διπλό με την... σφραγίδα της Μπράγκα

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές την Μπράγκα, τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν, καθώς έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που της αρέσει να βγάζει τις αρετές της στο γήπεδο, να σκοράρει, αλλά παράλληλα να αφήνει και κενά, να δέχεται γκολ. Το παραπάνω σενάριο επιβεβαιώθηκε και με την Ρεάλ, ήττα 2-1, τώρα φιλοξενείται στην έδρα της Ζιλ Βισέντε, μια ομάδα η οποία έχει ανάλογη συμπεριφορά, ταλέντο επιθετικά, αδυναμίες αμυντικά. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μπράγκα θέλει να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να... αποδράσει με το διπλό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ομάδα άλλου επιπέδου η Λειψία σε σχέση με την Κολωνία, μπορεί να πάει το ματς εκεί που θέλει, να πάρει μια ελεγχόμενη νίκη, κάνοντας και διαχείριση της κούρασης από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις.

Η Σεβίλλη δεν θα βρει πολλές τέτοιες ευκαιρίες για να σημειώσει εκτός έδρας νίκες, η Κάντιθ έχει χαμηλό ταβάνι, ενώ και η προϊστορία... σιγοντάρει για το διπλό.

Παιχνίδι πάνω – κάτω αναμένω από Ζιλ Βισέντε και Μπράγκα, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικότερες λύσεις, μπορούν να πετύχουν περισσότερα γκολ και να μας δώσουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Κολωνία: 1 & under 3.5 (απόδοση 2.60) 19:30
  • Κάντιθ – Σεβίλλη: 2 (απόδοση 2.25) 22:00
  • Ζιλ Βισέντε – Μπράγκα: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.40) 22:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ