TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν χαλάει το σερί του Βελγίου

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν χαλάει το σερί του Βελγίου
@2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.85 και στο 2.00 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Τα φιλικά των Εθνικών ομάδων θα μας απασχολήσουν σήμερα και θα κάνουμε αρχή από το Δουβλίνο και το ματς Ιρλανδία - Βέλγιο. Ομάδα χαμηλής δυναμικότητας αποδείχθηκαν οι γηπεδούχοι στον όμιλο του Nations League με την Ελλάδα. Ο παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Ο’ Σέι αναλαμβάνει προσωρινά, αλλά αν τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά, δεν αποκλείεται να παραμείνει.

Οι Βέλγοι διαθέτουν ένα πολύ γεμάτο ρόστερ με παίκτες που πρωταγωνιστούν στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Τεντέσκο έχει ξεκινήσει καλά στην άκρη του πάγκου, τρέχει ένα αήττητο σερί 10 αγώνων (8-2-0), υπάρχει προοπτική να κάνει σπουδαία πορεία και στο προσεχές Euro, στον όμιλο θα είναι με Ρουμανία, Σλοβακία και τον νικητή του ζευγαριού Ουκρανία - Ισλανδία.

Τα γκολ έχουν αξία

Στην Κοπεγχάγη η Δανία υποδέχεται την Ελβετία, τη δεδομένη στιγμή υπάρχει ένα κλίμα αμφισβήτησης στα πρόσωπα των δύο προπονητών. Ο Χιούλμαντ στους γηπεδούχους δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους, αλλά ο ίδιος τους πιστεύει. Ο Γιακίν στην Ελβετία φαίνεται να έχει έρθει σε κόντρα με κάποιους διεθνείς και αυτό συνήθως φέρνει σειρά προβλημάτων, το σημερινό φιλικό θα δείξει αν έχει βρεθεί η χρυσή τομή ή εξακολουθεί και υπάρχει χάσμα.

Η αλήθεια είναι πως βρίσκεις καλές μονάδες και στις δύο πλευρές, Χόιλουντ, Πόουλσεν, Ίσακσεν, Χόιμπιεργκ από τη μία, Οκαφόρ, Ζακάρια, Ακάντζι από την άλλη, μπορεί να γίνει παιχνίδι υψηλού επιπέδου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ομάδα ανώτερου επιπέδου οι Βέλγοι, ακόμη και δοκιμές να κάνει ο Τεντέσκο, η Ιρλανδία δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει την ήττα, το διπλό προσφέρεται στο 2.00.

Στο Δανία - Ελβετία υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αποδείξουν τα δύο γκρουπ και οι προπονητές τους κι ας είναι φιλικό το ματς. Περιμένω γκολ και από τις δύο πλευρές στο 1.85 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιρλανδία - Βέλγιο: 2 (απόδοση 2.00), 19:00
  • Δανία - Ελβετία : Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ