TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν αρκεί μόνο το "θέλω" στο Έβα Περόν, ποντάρισμα στο 2.06

Ο Χούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε σε αναμέτρηση κόντρα στη Σάντος στο Copa Sudamericana
Ο Χούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε © 2022 GUSTAVO ORTIZ/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Σαρμιέντο παίζει για την επιβίωσή της και φιλοξενεί στο Έβα Περόν την Ιντεπεντιέντε του Φαλσιόνι, που θυμίζει κάτι από τα παλιά. Ποντάρισμα στο 2.06.

Η αγωνιστική δράση στην Αργεντινή συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά και δεν έχει ξεκαθαρίσει κάπου το τοπίο. Η Σαρμιέντο (23:00 LIVE από το SPORT24) δίνει αγώνα επιβίωσης, ο Νταμόντε έχει δημιουργήσει μια ζόρικη και σκληροτράχηλη ομάδα, είναι οριακά πάνω από την κόκκινη ζώνη. Υπάρχει αισιοδοξία; Υπάρχει. Έχουν τελειώσει όλα; Δεν έχουν τελειώσει.

Η Σαρμιέντο κάνει πολλά πισωγυρίσματα, κάνει ένα βήμα μπρος, και ένα πίσω μετά. Κέρδισε την Αλντοσίβι με 2-1 που δίνει και αυτή μάχη για την παραμονή και την… έχει, κατάφερε όμως να χάσει στη συνέχεια από την Ουνιόν Σάντα Φε του Μουνουά 1-0 και δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει το εξάποντο.

Η Ιντεπεντιέντε κατά κάποιο τρόπο βοήθησε τη Σαρμιέντο, καθώς κέρδισε την περασμένη αγωνιστική την Αλντοσίβι, έχει καταρρεύσει η μια ομάδα, οπότε άλλη μια μένει για να υποβιβαστεί. Η ομάδα του Φαλσιόνι ήταν επιβλητική, κυριάρχησε στο παιχνίδι, θύμισε κάτι από τα παλιά, γέμισε άπαντες αισιοδοξία και θετικότητα το τρίποντο αυτό. Έδιωξε και το όποιο άγχος από τον Φαλσιόνι με τα Μέσα το προηγούμενο διάστημα να γράφουν πως βρίσκεται υπό πίεση αφού δεν έφερνε νίκες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ιντεπεντιέντε με τον Φαλσιόνι έχει αλλάξει, προέρχεται από την πρώτη της νίκη, έκανε γεμάτη εμφάνιση και δείχνει σταδιακά να ρολάρει. Η Σαρμιέντο παίζει για την επιβίωσή της, ωστόσο το ματς μόνο εύκολο δεν είναι, αφού στο Έβα Περόν είναι πότε έτσι πότε αλλιώς. Κάνει καλή δουλειά ο Νταμόντε, αλλά δεν είναι σταθεροί οι παίκτες του. Πολλά σκαμπανεβάσματα στο σετ τιμών στο ματς, δεν βγαίνει εύκολα άκρη, μια φαβορί ο άσος, μια το διπλό. Πλέον το διπλό. Αρκετά τσιμπημένο το 2.06 που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο το Goal/Goal, κάτι σε 1-1 μάς κάνει το ματς με βάση το μομέντουμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαρμιέντο - Ιντεπεντιέντε: Goal/Goal (απόδοση 2.06), 23:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ