BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Combo από Γερμανία και Ισπανία στο 3.00+

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν απέναντι στην Χάιντενχαϊμ για την Bundesliga | 11 Νοεμβρίου 2023
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν απέναντι στην Χάιντενχαϊμ για την Bundesliga | 11 Νοεμβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 3.10 και στο 7.50 από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Την απώλεια του Φραντς Μπεκενμπάουερ πενθεί η Μπάγερν Μονάχου και στο ματς κόντρα στη Χόφενχαϊμ θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή πριν την εκκίνηση του αγώνα. Αγωνιστικά, συνεχίζει στο κυνήγι της Λεβερκούζεν ούσα στο -4, έχοντας και ματς λιγότερο.

Αναμενόμενα στο 1,15-1,20 ο άσος, το ματς θα μοιάζει με αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στον “Κάιζερ” και άπαντες θα κοιτάξουν να κάνουν το καθήκον τους σε μια τέτοια περίσταση. Κανένα νόημα φυσικά να ασχοληθούμε με έναν τόσο χαμηλό άσο, εκτός αν τον συνδυάσουμε με το αμφίσκορο.

Τίποτα δεν έχει να χάσει η Χόφενχαϊμ, συνεπέστατη στο γκολ φέτος, έχοντας βρει δίχτυα σε 16/16 αγώνες της! Την ίδια στιγμή, έχει σκοράρει σε εφτά από τις τελευταίες οχτώ επισκέψεις της στην έδρα της Μπάγερν. Ίσως της έκανε καλό και η διακοπή μάλιστα, καθώς αν και μπήκε εξαιρετικά στη σεζόν, έβγαζε μια πτώση στα αποτελέσματά της (δύο νίκες στα τελευταία οχτώ ματς πρωταθλήματος).

Από εκεί και πέρα, θα ρίξουμε μια ματιά και στα κόρνερ. Μονάχα 1,93 κόρνερ ανά αγώνα επιτρέψει η Μπάγερν, η Χόφενχαϊμ ωστόσο κερδίζει κάτι παραπάνω από τέσσερα ανά αγώνα και σε ένα τέτοιο ματς, που αναμένεται ανοιχτό από άποψη σκορ, μπορεί να βρει τουλάχιστον... δύο. Στο 3,10 οι τρεις αυτές επιλογές συνδυασμένες.

Πάμε και στο Σεβίλλη – Αλαβές από τη La Liga. Δεν έχει άλλα περιθώρια η πρώτη, η οποία προέρχεται από τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς και βρίσκεται μόλις στο +1 από τις επικίνδυνες θέσεις. Έγινε ένα βήμα το περασμένο Σ/Κ με την πρόκριση στο Κύπελλο στην έδρα της υπολογίσιμης Φερόλ, θα κοιτάξει να συνεχίσει νικηφόρα, παρά τις πολλές απουσίες της.

Αμελητέα ποσότητα δεν είναι η Αλαβές, αγνοεί ωστόσο τη νίκη φέτος στον δρόμο, ενώ στην έδρα αυτή έχει να κερδίσει από το... 1954. Ικανοποιεί ο άσος στο 2,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αξίζει να αναφερθεί, πως η Σεβίλλη μονάχα σε ένα εντός έδρας παιχνίδι της φέτος κέρδιζε στο ημίχρονο, επιβεβαιώνοντας το Χ ημίχρονο σε 6/10 περιπτώσεις. Πολύ πιθανό επομένως αν κερδίσει το ματς, να το κάνει μετά από ισοπαλία στο α’ μέρος.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στα κόρνερ. Τρίτη σε κερδισμένα κόρνερ η Σεβίλλη (6,21 ανά αγώνα), σε ένα ματς που θέλει πολύ μπορεί να πιάσει ξανά τέτοια νούμερα, παρά το γεγονός πως η Αλαβές δεν επιτρέπει πολλά κόρνερ με τη σειρά της (3,74 ανά αγώνα). Safe επιλογή το Over 4 κόρνερ της Σεβίλλης, το οποίο ανεβάζει το bet builder μας στο 7,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ: 1 & G/G & Χόφενχαϊμ Over 2 κόρνερ (απόδοση 3.10), 21:30
  • Σεβίλλη – Αλαβές: Χ ημίχρονο/1 τελικό & Σεβίλλη Over 4 κόρνερ (απόδοση 7.50), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ