TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Clasico πριν το Superclasico στην Αργεντινή, στοίχημα στο 2.95

Η σημαία της Αργεντινής με έκλειψη στο Μπουένος Άιρες
Η σημαία της Αργεντινής © 2022 RODRIGO ABD/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλο ματς με τεράστια αίγλη και αντιπαλότητα στην Αβεγιανέδα. Ιντεπεντιέντε εναντίον Ράσινγκ σ’ ένα clasico μίσους πριν το κυρίως πιάτο που προσφέρεται αύριο, το Ρίβερ - Μπόκα. Παιχνίδι με το 2.95.

Καυτή αγωνιστική με ζόρικα σταυρώματα στην Copa de la Liga αυτή τη φορά. Μπερδεμένες καταστάσεις και δεν βγαίνουν εύκολες επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Το ματς που δεσπόζει είναι το Ιντεπεντιέντε - Ράσινγκ, ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, το clasico της Αβεγιανέδα, μια από τις μεγαλύτερες κόντρες στη Λατινική Αμερική. Είναι το σνακ που μας προσφέρει η λίγκα σήμερα, πριν το αυριανό superclasico, ώστε να μας ανοίξει η όρεξη.

Ο Κάρλος Τέβες κάτι καλό χτίζει στους γηπεδούχους, βλέπουμε μια ομάδα που έχει υπομονή, καταφέρνει και βρίσκει δίχτυα ακόμα και σε δύσκολες βραδιές. Ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας, επικρατεί άλλη αύρα φέτος και κυρίως ενθουσιασμός. Τη Ράσινγκ την κέρδισε πέρσι εκτός με 2-0 και η ομάδα του Κόστας θα ψάχνει ρεβάνς. Υπάρχει αλλαγή φαβορί στο σετ, καθώς η απουσία του καταλυτικού χαφ Λούκας Γκονζάλεζ, που ο Τέβες δεν τον υπολογίζει σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, αφού νιώθει τις τελευταίες μέρες ενοχλήσεις δίνουν πλέον φαβορί τη Ράσινγκ. Ο Γκονζάλεζ θα δοκιμαστεί εάν προλαβαίνει την τελευταία στιγμή, αλλά ο Τέβες κάνει πλάνα χωρίς αυτόν.

Η Ράσινγκ από την άλλη έχει δουλειά ακόμα. Μετά από δύο σερί τεσσάρες, έχασε από τη Γοδόι Κρους. Άξιζε κάτι καλύτερο από αυτή την ήττα με 2-0, αλλά για ένα ημίχρονο ήταν καλή κιόλας. Εκτός έδρας είναι κάπως πιο μαζεμένη, ενώ δείχνει αποσυντονισμένη τελευταία, σαν να μην έχει διάρκεια και έχει ενδιαφέρον να δούμε με τι αύρα θα μπει στο clasico.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρόχα έχει ενθουσιασμό, έναν Τέβες που έχει κερδίσει τους πάντες με το καλημέρα, μομέντουμ, έδρα και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, την ώρα που η Ράσινγκ μετά από έξι αγωνιστικές στον δικό της όμιλο βρίσκεται στην έκτη θέση. Έχει περισσότερη διάρκεια η Ιντεπεντιέντε, αξίζει το ρίσκο του άσου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε - Ράσινγκ: 1 (απόδοση 2.95), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ