ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Clasico με αντιπαλότητα στο Σάο Πάουλο

Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας πανηγυρίζει γκολ στο Copa Libertadores κόντρα στη Ντεπορτίβο Τατσίρα
Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας πανηγυρίζει γκολ © 2022 MATIAS DELACROIX/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλο ντέρμπι στο Σάο Πάουλο στο ουδέτερο Μπαρουερί μεταξύ Παλμέιρας και Σάο Πάουλο για την τρίτη αγωνιστική του Brasileirao. Ποντάρισμα στο 2.42.

Σπουδαία μονομαχία τα ξημερώματα για το Brasileirao, Παλμέιρας - Σάο Πάουλο (01:00 LIVE από το SPORT24 ) σε μια από τις παραδοσιακές κόντρες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Αναμέτρηση με έντονη αντιπαλότητα. Το παιχνίδι δεν διεξάγεται στο σαφώς μεγαλύτερο Αλιάνζ λόγω εκδηλώσεων στο στάδιο, αλλά στο μικρότερο Μπαρουερί κατά δέκα χιλιάδες θέσεις.

Μπορεί στο Copa Libertadores η Παλμέιρας να ήταν εντυπωσιακή απέναντι σε Ντεπορτίβο Τατσίρα (4-0) και Ιντεπεντιέντε (8-1), αλλά στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με μια ήττα (3-2 από τη Σεαρά που έκανε ροτέισον) και δύο ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 0-0 με τη Φλαμένγκο, απέκτησε ηθικό και έκανε θετική εμφάνιση. Έπαιξε αρκετά καλά, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, πιέστηκε, ωστόσο στάθηκε πολύ σωστά αμυντικά. Άρεσε κόντρα σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Δεν υπάρχει γκρίνια για τον Αμπέλ Φερέιρα, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί το δύσκολο πρόγραμμα ή στραβοπατήματα.

Η Κορίνθιανς έχει ξεκινήσει πιο θετικά . μετράει δύο νίκες στο πρωτάθλημα ως τώρα, ενώ στο Copa Libertadores μετράει μια ήττα (από την Όλγουεϊς Ρέντι στη Βολιβία με 2-0) και μια νίκη (1-0 τη Ντεπορτίβο Κάλι εντός έδρας). Μεσοβδόμαδα κόλλησε στο 1-1 με την κατώτερη Πορτουγκέζα για το Κύπελλο. Ακολουθεί στο Copa Libertadores το πιο δύσκολο ματς του ομίλου, αυτό απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ψηλά, κοντά στον διπλασιασμό, ωστόσο η Παλμέιρας είναι το δίκαιο φαβορί του ζευγαριού. Δεν λέει κάτι το γεγονός πως δεν έχει κερδίσει ακόμα στο Brasileirao. Έχει κάνει ροτέισον, έχει σταθεί άτυχη και τις πρώτες αγωνιστικές ρίχνει παραδοσιακά το βάρος στο Libertadores. Στα μεγάλα ματς όμως φοράει το καλό της κοστούμι. Υπερτερεί τακτικά από την Τιμάο, είναι πιο σωστά δουλεμένη και πιο στρωμένη αμυντικά, ξέρει πώς να πάρει αποτελέσματα. Η Κορίνθιανς διαθέτει ταλέντο μεσοεπιθετικά, αλλά δεν έχει δώσει τόσα δύσκολα τεστ προσφάτως. Κόντρα στην Πορτουγκέζα σπατάλησε πολλές δυνάμεις, αλλά έπαιξε και με ροτέισον. Στο Παουλίστα φέτος έχασε από την Παλμέιρας 2-1, ενώ ίσως το μυαλό να τρέχει και στο παιχνίδι με την Μπόκα. Έχει τα εργαλεία και το μέταλλο για να πάρει το ματς η Παλμέιρας και ας γίνεται σε ουδέτερο ματς. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς είναι κλειστά. Εφικτό το 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Σάο Πάουλο: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.42), 01:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ