TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Χτίζει χαρακτήρα με τον Σκολάρι η Ατλέτικο Παραναένσε

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της Βάσκο ντα Γκάμα
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι © 2022 SILVIA IZQUIERDO/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Παραναένσε πριντ ο κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Καράκας έχει να δώσει τεστ κόντρα στην Αβαΐ που έχει σημαντικές απουσίες. Ποντάρισμα στο 2.10.

Η Ατλέτικο Παραναένσε προσπαθεί να ανεβάσει ταχύτητα και να ρολάρει ξανά, για αυτό τον λόγο έφερε και τον μπαρουτοκαπνισμένο Φελίπε Σκολάρι σε διπλό ρόλο ώστε να σώσει την παρτίδα. Η διοίκηση για τα δεδομένα της ομάδας επένδυσε πολλά χρήματα φέτος και ανοίχτηκε για αυτό και μια πορεία στις διεθνείς διοργανώσεις αποτελεί βασικό μέλημα.

Ο Φελιπάο ψάχνεται με πρόσωπα και σχήματα το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, ωστόσο στα θετικά είναι πως βγάζει τσαγανό και χαρακτήρα μετά από καιρό το σύνολο. Μεσοβδόμαδα κέρδισε για το Copa Libertadores τη Λιμπερτάδ 2-0 κάνοντας μια αρκετά θετική εμφάνιση και σε τέσσερις μέρες έχει να δώσει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής εντός έδρας με την Καράκας. Η κατάσταση στον όμιλο είναι ρευστή, αφού η ίδια και η Λιμπερτάδ έχουν από επτά βαθμούς, ενώ Δε Στρόνγκεστ και Καράκας έχουν από έξι. Οι δύο πρώτοι συνεχίζουν στο Libertadores, ενώ ο τρίτος στο Copa Sudamericana.

Απόψε η Ατλέτικο Παραναένσε φιλοξενεί την Αβαΐ (01:00 LIVE από το SPORT24 ). Η φιλοξενούμενη ξεκίνησε εντυπωσιακά για τα δεδομένα της και με ορισμένα θετικά αποτελέσματα, αλλά σταδιακά επιστρέφει στο πραγματικό πρόσωπό της. Έχει σταθεί τυχερή σε κάποια ματς, ενώ σε γενικές γραμμές δίνει αρκετά δικαιώματα με την ανασταλτική λειτουργία της. Η Αβαΐ είναι πιο πολύ ομάδα έδρας και στον δρόμο το 2022 δεν έχει κερδίσει σε σύνολο 9 αγώνων. Η ένατη θέση μετά από έξι ματς κρίνεται υπερβολική για τη φιλοξενούμενη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ατλέτικο Παραναένσε ως γηπεδούχος είναι πιο αξιόπιστη, το κλίμα με τον Φελιπάο έχει φτιάξει παρότι ο ίδιος ψάχνεται ακόμα. Απόψε θα πάει με καλή ενδεκάδα και ας έχει μπροστά το ματς με την Καράκας που είναι πολύ καθοριστικό, αφού ο αποκλεισμός από το Libertadores θα ήταν καταστροφικός.

Η Αβαΐ δεν μπορεί εκτός έδρας, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον γκολτζή Μπιζόλι που ανήκει στην Ατλέτικο Παραναένσε, στον επιθετικό Μουρίκι που είναι τραυματίας. Ενώ εκτός είναι και ο καλός αμυντικός Μπρεσάν. Εν ολίγοις δεν θα έχει διαθέσιμα τα 5/7 γκολ της. Τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Ατλέτικο Παραναένσε. Πιθανή και άλλη μια. Ο άσος είναι λογικά χαμηλός στο 1.60 και κάτι ψιλά, ανεβαίνει στο 2.10 όμως με το under 3,5, αφού δεν βγάζει μεγάλα σκορ η οικοδέσποινα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Παραναένσε: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.10), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ