ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς κίνητρο και σκοπιμότητες στο Ροσάριο

Ο Κάρλος Τέβες σε αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ
Ο Κάρλος Τέβες © 2022 JUAN MABROMATA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Ροσάριο Σεντράλ φιλοξενεί την Ουνιόν Σάντα Φε σ’ ένα αρκετά αδιάφορο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή. Ποντάρισμα στο 2.09.

Η Ροσάριο Σεντράλ ήταν από πολύ νωρίς εκτός κόλπου για ένα διεθνές εισιτήριο, ασφαλής ξεκίνησε να νιώθει επίσης μετά από λίγο σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής. Η ομάδα του Τέβες έχει παρατήσει σε γενικές γραμμές τα περισσότερα ματς, περιμένει να τελειώσει η σεζόν και να χτίσει την ομάδα από την αρχή. Χωρίς νίκη μετά από πέντε ματς με τρεις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό στο πρωτάθλημα και απόψε φιλοξενεί την Ουνιόν Σάντα Φε (02:00 LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

Η Ουνιόν του Μουνούα δεν είναι στα καλά της, μετράει τέσσερα σερί χαμένα παιχνίδια, ενώ στην ειδική βαθμολογία απέχει 10 βαθμούς από την τελευταία θέση που οδηγεί στο Copa Sudamericana της επόμενης σεζόν. Το ζήτημα είναι πλέον ψυχολογικό στην Ουνιόν αφού και απέναντι στη Νιούελς δεν ήταν καλή και έχασε. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι ουσιαστικά ένα εισιτήριο στο Sudamericana, αφού πέραν της δέκατης Τίγκρε, έχει άλλες 8 ομάδες από πάνω της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Χωρίς μεγάλο κίνητρο και δύο, αναμένεται ματς δίχως σκοπιμότητες, ενώ και οι δύο προπονητές θα κάνουν αλλαγές μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία απόψε να αντιδράσουν αμφότερες και να παίξουν με λιγότερο άγχος. Καμία δεν είναι στα καλά της, αναμένονται λιγότερο αγχωμένες όμως και πιο χαλαρές ανασταλτικά. Στον διπλασιασμό το Goal/Goal, αξίζει το ποντάρισμα. 4/5 μετράει τελευταία στο πρωτάθλημα η Ροσάριο, ενώ το ζευγάρι μετράει 2 Goal/Goal στη σειρά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ροσάριο Σεντράλ - Ουνιόν Σάντα Φε: Goal/Goal (απόδοση 2.09), 02:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ