ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builders σε Serie A και FA Cup στο 5.00 και στο 13.00

Ο Κουλουσέβσκι πανηγύρισε το γκολ του μαζί με τον Ριτσάρλισον
Ο Κουλουσέβσκι πανηγύρισε το γκολ του μαζί με τον Ριτσάρλισον © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ποντάρισμα σε δύο δυνατά Bet Builders από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Επανέναρξη στην ιταλική Serie A και το παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα είναι το Μπολόνια – Τζένοα. Προφανώς εξαιρετική η πορεία της στο πρώτο μισό της σεζόν και είναι στην 5η θέση, ωστόσο στο τελευταίο του έτους έκανε τη χειρότερη εμφάνιση στην ήττα 3-0 από την Ουντινέζε. Πρώτο τεστ διαχείρισης κρίσης για τη γηπεδούχο μετά την τριάρα στο Ούντινε και η Τζένοα είναι δυνατός αντίπαλος και σε καλή κατάσταση. Παιχνίδι που μπορεί να πάει στη λεπτομέρεια, με τις ομάδες δύσκολα να κρατούν ανέπαφες τις εστίες τους.

Οι δύο ομάδες δεν στερούνται δυναμισμού, παραχωρούν αρκετά φάουλ και παίρνουν κάρτες. Η Μπολόνια έχει δεχτεί 43 κάρτες σε 18 ματς, στις 41 βρίσκεται η Τζένοα, ενώ και ο διαιτητής Αντρέα Κολόμπο μοιράζει ακριβώς έξι κάρτες κατά μέσο όρο, στα 9 παιχνίδια που έχει διευθύνει σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

7 γκολ στη σεζόν ο Γκούντμουντσον, ο Ισλανδός, παίζει περιφερειακά αλλά και από τα άκρα, εκτελεί και τα πέναλτι, ο πιο επικίνδυνος της Τζένοα. Και έπαιξε και ψευτοεννιάρι όταν έλειπαν με τραυματισμούς οι σέντερ φορ (Ρετέγκι, Εκουμπάν), είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να βρει δίχτυα.

Το Bet Builder Goal/Goal & Over 6,5 κάρτες & Γκούντμουντσον anytime scorer πληρώνει 13,00

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Τρίτος γύρος του αγγλικού FA Cup και στο κόλπο μπαίνουν οι μεγάλες, με το παιχνίδι που μας απασχολεί να είναι το Τότεναμ – Μπέρνλι. Αναμφίβολα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, η Τότεναμ ακόμη και με το όποιο ροτέισον έχει τον πρώτο λόγο, θα το προσέξει πολύ το κύπελλο αφού τα τελευταία χρόνια υπάρχει λειψανδρία τίτλων. Την ίδια ώρα η Μπέρνλι έχει σαν βασικό και πρωταρχικό στόχο της χρονιάς την παραμονή, Ο άσος φαβορί στο 1,50.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η χαρά του ουδέτερου είναι τα περισσότερα, αν όχι όλα, φετινά ματς της Τότεναμ, πολλά γκολ, εξελίξεις που κόβουν την αναπνοή. Απέναντι της βρίσκει μια ομάδα που παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και θα κατέβει χωρίς άγχος. Στο 1,50 και το Over 2,5.

Τέλος, κοιτάμε και στην αγορά των σκόρερ. Ο Κουλουσέβσκι έχασε λόγω τιμωρίας το ματς της Τότεναμ με την Μπόρνμουθ, οπότε γυρίζει φρέσκος στο σημερινό σχήμα.

Σε πολύ καλή κατάσταση φέτος ο Σουηδός στράικερ, με πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, εντελώς ανανεωμένος με τον Ποστέκογλου. Θα πάρει και περισσότερες πρωτοβουλίες, Σον απόντος. Στο 3,50 το anytime του.

Συνοπτικά, το Bet Builder 1 & Over 2,5 & Κουλουσέβσκι anytime δίνει απόδοση 5,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Τζέονοα: Bet Builder Goal/Goal & Over 6,5 κάρτες & να σκοράρει ο Γκούντμουντσον (απόδοση 13.00), 21:45
  • Τότεναμ - Μπέρνλι: Bet Builder 1 & Over 2,5 & να σκοράρει ο Κουλουσέβσκι (απόδοση 5.00), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ