BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builders σε Ρώμη και Ριάντ με αποδόσεις 7.00 και 9.35

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς κόντρα στην Σέλτικ για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς κόντρα στην Σέλτικ για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο δυνατά στοιχήματα από το πρόγραμμα της Τετάρτης με αποδόσεις του 7.00 και του 9.35.

Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι έχουμε σήμερα στο Coppa Italia, Λάτσιο – Ρόμα ένα ζευγάρι που διαχρονικά βγάζει ένταση, σκληράδα και αμφίρροπα ματς. Προημιτελική φάση, νοκ-άουτ αγώνας με παράταση και πέναλτι να προβλέπονται σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο.

Η Λάτσιο δείχνει ένα κλικ σε καλύτερη κατάσταση από τη Ρόμα, η οποία αντιμετωπίζει και προβλήματα στην άμυνα με τους τραυματισμούς. Οι λατσιάλι μετρούν τρεις σερί νίκες ενώ έχουν και την πρόσφατη παράδοση με τη Ρόμα, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα τρία τελευταία αναμεταξύ τους ντέρμπι. Επιπλέον η Ρόμα δείχνει να… αδειάζει την καρδάρα τα τελευταία χρόνια στην προημιτελική φάση, αφού αποκλείεται συνεχώς από το 2016-17 και μετά. Στο 1,45 η διπλή ευκαιρία του 1Χ.

Νοκ άουτ και ντέρμπι συνάμα, πράγμα που σημαίνει πως θα πρυτανεύσει η τακτική και όχι τα αλόγιστα ρίσκα, αφού τα λάθη δεν συγχωρούνται. Μοτίβο που δεν ευνοεί θέαμα, με το Under 2,5 να κοστολογείται στο 1.50.

Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου δεν συνέβη το παραμικρό παρατράγουδο, όμως σε νοκ-άουτ αγώνα για το κύπελλο παίζονται πολλά. Η πρόκριση στα ημιτελικά και η ευκαιρία για τη διεκδίκηση του τροπαίου, η ένταση θα είναι περισσότερη και δεδομένη. Στα τελευταία 59 ντέρμπι ανάμεσα τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουμε 38 αποβολές. Στο 2,82 η κόκκινη κάρτα.

Συνοπτικά, το Bet Builder 1Χ & Under 2,5 & κόκκινη κάρτα πληρώνει απόδοση 7,00.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Στο πρόγραμμα υπάρχει και το άλλο μεγάλο ντέρμπι, το Ρεάλ – Ατλέτικο για τα ημιτελικά του ισπανικού Σούπερ Καπ, το οποίος όμως διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Νοκ-άουτ αναμέτρηση και εδώ σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Ντέρμπι ισορροπημένα τα τελευταία χρόνια, ειδικά όταν πρόκειται για νοκ-άουτ αγώνες. Πολλές φορές οι προκρίσεις έχουν κριθεί σε παράταση ή πέναλτι και το σενάριο μοιάζει πιθανό να επαναληφθεί και φέτος. Αξίζει το Χ στο 3,40.

Προγνωστικά στοιχήματος

Διαιτητής ο Χαβιέρ Αλμπερόλα Ρόχας, ο οποίος για τα ισπανικά δεδομένα είναι μάλλον σοφτ σε ό,τι έχει να κάνει με τον πειθαρχικό έλεγχο. Λίγο πάνω από 4 κάρτες ο μέσος όρος του ανά παιχνίδι, είχε σφυρίξει και το μαδριλένικο ντέρμπι στο πρωτάθλημα, καταγράφοντας το συγκεκριμένο αριθμό καρτών. Οι Under 5 κάρτες δίνουν απόδοση 2.75 κι αν μπουν σε Bet Builder με το Χ τελικό αποτέλεσμα, η απόδοση ανεβαίνει στο 9.35.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Ρόμα: Bet Builder 1Χ & Under 2,5 & κόκκινη κάρτα (απόδοση 7.00) 19:00
  • Ρεάλ - Ατλέτικο : Bet Builder Χ & Under 5 κάρτες (απόδοση 9.35), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ