BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builders σε Premier League και Supercoppa

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι απέναντι στην Ρεάλ | 29 Νοεμβρίου 2023
Ο Χιοβάνι Σιμεόνε πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι απέναντι στην Ρεάλ | 29 Νοεμβρίου 2023 @2023 1-1 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 6.00 και στο 8.00 από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Με μια σημαντική κόντρα κλείνει το… κουτσουρεμένο πρόγραμμα της Premier League, το Μπράιτον – Γουλβς. Εξαιρετική δουλειά στην Μπράιτον από τον Ντε Τζέρμπι, η ομάδα του είναι πραγματικά απόλαυση να τη βλέπεις. Σκοράρει σε 22 διαδοχικά σε όλες τις διοργανώσεις με 52 γκολ ενεργητικό, μέσα στη σεζόν μετράει μόνο μια φορά το μηδέν πίσω, παράλληλα και τα 13 πιο πρόσφατα εντός έδρας της ήταν στο G/G. Μια από τα ίδια η Γουλβς, ήδη 30 γκολ ενεργητικό, μόλις ένα λιγότερο απ’ όσα σκόραρε όλη την περσινή σεζόν, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν πίσω μόνο μια φορά σε 26 ματς. Στο 2,00 το G/G & Over 2,5.

Πολύ δυνατή χρονιά ως τώρα από τον Πέδρο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπράιτον έκανε άμεσα τη διαφορά φέτος και μετράει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τα 8 εκ των οποίων με πέναλτι. Αιχμή του δόρατος για τους “γλάρους”, με το anytime του να πληρώνει 2.40.

Με τριάδα στόπερ η Γουλβς, οπότε η Μπράιτον θα πάει στο προσφιλές παιχνίδι της από τα άκρα, με παίκτες τεχνίτες που πατάνε στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργούν προβλήματα. Μετράει 5.1 κόρνερ ανά παιχνίδι, τα Over 5 κόρνερ της Μπράιτον δίνουν 1,65.

Πάμε λοιπόν σε ένα Bet Builder με G/G & Over 2,5 & Πέδρο anytime & Μπράιτον Over 5 κόρνερ με συνολική απόδοση 6.00.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Και βέβαια στο μενού και ο τελικός του ιταλικού Σούπερ Καπ στο Ριάντ, με την Ίντερ να αντιμετωπίζει τη Νάπολι. Σαφώς η Ίντερ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία φέτος και αποδίδει αξιόπιστα στα μεγάλα ματς, η Νάπολι απογοητεύει στη σεζόν και είναι πολύ μακριά από την αντίπαλο, το 1,70 στην επικράτηση των «νερατζούρι» ωστόσο, είναι απογοητευτικό. Δεν έχει λογική στον τελικό, η Νάπολι ξαναβρήκε ενθουσιασμό μετά το καθαρό 3-0 επί της Φιορεντίνα, μπορεί να βρει ευκαιρίες και να συνεισφέρει στο G/G του 1,78.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παίκτης ψυχολογίας ο Τζιοβάνι Σιμεόνε της Νάπολι, σκόραρε στον ημιτελικό μόλις το δεύτερο γκολ στη φετινή σεζόν. Θα ξεκινήσει και στον τελικό, σε πιο δύσκολο έργο βέβαια κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ωστόσο προσφέρεται σε ελκυστική απόδοση για να συνεχίσει ζεστά. Στο 4,50 να σκοράρει anytime.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον - Γουλβς: Bet Builder G/G & Over 2,5 & να σκοράρει ο Πέδρο & Μπράιτον Over 5 κόρνερ (απόδοση 6.00), 21:45
  • ‘Ιντερ – Νάπολι : Bet Builder G/G & να σκοράρει ο Σιμεόνε (απόδοση 8.00), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ