BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builders σε Premier League και Coppa Italia

Ο Ζοάο Πέδρο της Μπράιτον μετά το 1-0 επί της Μαρσέιγ έτρεψε να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον κόσμο της ομάδας του
Ο Ζοάο Πέδρο της Μπράιτον μετά το 1-0 επί της Μαρσέιγ έτρεψε να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον κόσμο της ομάδας του AP PHOTO/IAN WALTON

Δυνατά στοιχήματα στο 3.25 και στο 4.00 από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Το Γουέστ Χαμ – Μπράιτον ρίχνει την αυλαία στο εορταστικό πρόγραμμα της Premier League. Αναμφίβολα πολύ δυνατό σταύρωμα, από τη μία η Γουέστ Χαμ έχει χτυπήσει φόρμα, με 6 νίκες στα οκτώ τελευταία, θέλει ακόμη μία για να φτάσει το συνολικό περσινό αριθμό των 11. Παράλληλα όμως, κατεβαίνει στο σημερινό με αρκετά προβληματάκια και αμφιβολίες, κυρίως στην άμυνα όπου οι δυο βασικοί στόπερ της είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Στον αντίποδα, η Μπράιτον έρχεται από το εμφατικό 4-2 με την Τότεναμ, ομάδα που παίζει φουλ αλέγρο ποδόσφαιρο, είναι χαρακτηριστικό πως μετράει 23 ματς χωρίς το μηδέν πίσω, ενώ όλα τα φετινά της, πλην ενός, είναι αμφίσκορα.

Ματς που προβλέπεται να ‘χει δυνατό τέμπο, η Μπράιτον δεν μπορεί να καλουπώσει το παιχνίδι της και είναι ικανή να παρασύρει την κάθε αντίπαλο στο δικό της τέμπο. Στο 1,85 το συνδυαστικό G/G & Over 2,5.

Εξαιρετική χρονιά ως τώρα από τον Πέδρο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπράιτον. 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει ευστοχήσει και στα οκτώ πέναλτι που έχει εκτελέσει σε Premier League και Europa League.

Το να σκοράρει anytime ο Πέδρο σε Bet Builder με το G/G & Over 2,5 δίνει απόδοση 4,00.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Στην Ιταλία έχουμε μονές αναμετρήσεις για τον 4ο γύρο του κυπέλλου και πάμε στο Μίλαν – Κάλιαρι. Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη της Μίλαν το πρωταθληματικό 1-0 επί της Σασσουόλο, κατάφερε παρά τις πολλές απουσίες στα μετόπισθεν να είναι σοβαρή αμυντικά (xGoals 1,59-0,40). Έβγαλε μια ανασταλτική αντίδραση η Μίλαν στις πολλές απουσίες στην άμυνα, κόντρα σε μια πολύ καλή επιθετικά ομάδα, όπως η Σασσουόλο. Θα ψάξει τη συνέχεια στο κύπελλο και έχει βατό ταμπλό για να προχωρήσει μακριά, η Κάλιαρι δείχνει πάλι επιθετική αφλογιστία. Στο 1,45 ο άσος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Λούκα Γιόβιτς προσπαθεί να αναστήσει την καριέρα του, μετά την αποτυχημένη παρουσία του στη Ρεάλ και τη μέτρια εικόνα του στη Φιορεντίνα, δόθηκε δανεικός στη Μίλαν για να κάνει τη ρεζέρβα του Ζιρού. Εσχάτως πάντως βγάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο και προερχόμενος από τον πάγκο και σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής βρήκε δίχτυα σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς. Σκόραρε με Φροζινόνε, Αταλάντα και Σαλερνιτάνα, κόντρα στην Κάλιαρι θα είναι βασικός και θα έχει τις ευκαιρίες για να βρει δίχτυα. Στο 2,75 το anytime και αν το συνδυάσουμε με τον άσο της Μίλαν η απόδοση ανεβαίνει στο 3,25..

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Μπράιτον: Bet Builder να σκοράρει ο Πέδρο και G/G & Over 2,5 (απόδοση 4.00), 21:30
  • Μίλαν – Κάλιαρι: Bet Builder Να σκοράρει ο Γιόβιτς & 1 (απόδοση 3.25), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ