BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder του 9.80 από τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder του 9.80 από τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα
Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε INTIME SPORTS

Πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού και μάλιστα σε μια γεμάτη, ύστερα από τη 2μηνη απαγόρευση, από κόσμο Τούμπα (14/02, 19:30, COSMOTE SPORT HD, LIVE από το SPORT24).

Μεγάλο ματς στην Τούμπα (14/02, 19:30, COSMOTE SPORT HD, LIVE από το SPORT24) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Δυο ομάδες που στα παιχνίδια τους έχουν σημειωθεί τα περισσότερα κόρνερ, 115 για την καθεμία ή αν προτιμάτε 5.32 ανά αγώνα, κυρίως λόγω του ότι έχουν την τάση να ψάχνουν πολύ την επίθεση από τα άκρα. Το line του Over 8.5 στα κόρνερ προσφέρεται στο 1.75 και έχει ενδιαφέρον.

Στην κορυφή του πίνακα στο στατιστικό των περισσότερων προσπαθειών ontarget οι δύο ομάδες. Με 6.3 ανά παιχνίδι ο Παναθηναϊκός που με τον Τερίμ έγινε πιο επιθετικός, με 5.9 ανά παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, είναι τέτοια η φιλοσοφία τους καμιά τους δεν θα επιλέξει παθητική προσέγγιση. Το Over 8,5 συνολικές προσπάθειες ontarget παίζει στο 1.70.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρομερή περίπτωση ο Γερεμέγεφ. Ο φορ του Παναθηναϊκού έχει σκοράρει έξι γκολ σε οκτώ ματς, έξι γκολ σε 186 λεπτά ή ακόμη πιο αναλυτικά, ένα γκολ ανά 30’ συμμετοχής. Εχει με διαφορά την καλύτερη επίδοση σε γκολ ανά λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και είναι o δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει εκτελέσει πέναλτι. Αξίζει, βάσει στατιστικών, να ψάξουμε το anytime του στο 4.35.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Bet Builder Over 8,5 κόρνερ & Over 8,5 on target & Γερεμέγεφ anytime (απόδοση 9.80), 19:30

TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ