BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builder σε Μάντσεστερ και Νάπολι σε αποδόσεις 4.25 και 14.50

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, gives instructions to Manchester City's Kevin De Bruyne during the English FA Cup third round soccer match between Manchester City and Huddersfield Town, at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, gives instructions to Manchester City's Kevin De Bruyne during the English FA Cup third round soccer match between Manchester City and Huddersfield Town, at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson) © 2024 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Δύο δυνατά bet builder από το κυριακάτικο μενού από τα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι.

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Γιουνάιτεντ δεσπόζει φυσικά στο πρόγραμμα της ημέρας και όχι μόνο στο κομμάτι της Premier League. Μια Μάντσεστερ Σίτι που μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παράλληλα τρέχει σερί 30-5-0 στο Έτιχαντ σε όλες τις διοργανώσεις. Με προβλήματα στην άμυνα η ομάδα του τεν Χαχ αφού λείπουν οι Μπισάκα, Μαρτίνες, Μαγκουάιρ, Σο, οπότε πάει σε λύσεις ανάγκης, δύσκολα θα κρατήσει μια πραγματικά πολύ ζεστή αντίπαλο. Καθαρό και τίμιο φαβορί ο άσος του 1,30.

Πάνω σε αυτό το μοτίβο της άμυνας ανάγκης, που ούτως ή άλλως δεν είναι και καθόλου πειστική, στέκεται και το Over 2,5 στο 1,45. Σε εξαιρετική φάση ο Χάαλαντ που μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο πέτυχε 5 γκολ με τη Λούτον, παράλληλα και η Γιουνάιτεντ Σκόραρε 18 γκολ στα οκτώ τελευταία στο πρωτάθλημα, όσα είχε σκοράρει στα πρώτα 18.

Απλά δεν παίζεται ο Ντε Μπρόινε. Η απουσία του Βέλγου ήταν κομβική στη Μάντσεστερ Σίτι, από τη στιγμή που γύρισε το παιχνίδι της ομάδας του έχει μπει σε άλλα καλούπια. Ήδη 4 ασίστ σε ισάριθμα που έχει ξεκινήσει βασικός στο πρωτάθλημα, μεσοβδόμαδα μοίρασε τρεις, συνολικά από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, έχει μοιράσει 44 σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 2,25 να προσθέσει άλλη μία στο ενεργητικό του.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Σπουδαίο ματς και στη Serie A, Νάπολι – Γιουβέντους, διαχρονικά μια πολύ δυνατή κόντρα ανεξαρτήτου βαθμολογικού στάτους. Η Νάπολι έρχεται από ξέσπασμα μετά από μακρά περίοδο αφλογιστίας, διέλυσε τη Σασουόλο στο εξ αναβολής με 6-1. Είχε ανάγκη αυτή την επιθετική έκρηξη, φυσικά στο πρωτάθλημα έχει χάσει πολύ έδαφος και είναι στο -8 από την τέταρτη θέση, οπότε κάθε απώλεια είναι πρακτικά απαγορευτική. Η Γιουβέντους δεν είναι στα καλύτερά της, μετά από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, επικράτησε στο 95’ της Φροζινόνε με 3-2, ενώ ταξιδεύει σε μια έδρα όπου δεν έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία χρόνια. Στο 2,40 ο άσος.

Ξεμπούκωσε επιθετικά η Νάπολι, πίσω παραμένει πάντως ακόμη σοφτ, ενώ η Γιουβέντους σκοράρει συστηματικά εκτός έδρας, 2+ γκολ στα 4 από τα πέντε τελευταία της. Αξίζει να ψάξουμε το Over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,35.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Οσίμχεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Λόγω Κόπα Άφρικα έλειψε για 50 μέρες από τα ματς της Νάπολι, επέστρεψε και στα τρία που αγωνίστηκε πέτυχε πέντε γκολ. Από ένα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Κάλιαρι, χατ-τρικ κόντρα στη Σασουόλο, πάμε με τη φόρμα του. Στο 2,75 το anytime του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Bet Builder 1 & Over 2,5 & Ντε Μπρόινε ασίστ (απόδοση 4.25), 17:30\u0009
  • Νάπολι - Γιουβέντους: Bet Builder 1 & Over 2,5 & Οσίμχεν να σκοράρει (απόδοση 14.50), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ