BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builder με απόδοση 10.00 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό
Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Στοίχημα σε ένα bet builder του 10.00 από τη συνάντηση του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος.

Μπροστά στον κόσμο του για το πρώτο βήμα απόψε ο Ολυμπιακός στα playoffs του Conference League, υποδέχεται τη Φερεντσβάρος στο επίσημο ντεμπούτο του Μεντιλιμπάρ στον πάγκο του. Σε όποια φάση κι αν βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι, μπροστά στον κόσμο τους είναι δεδομένο πως παίζουν με ένταση και επιθετικό τέμπο, αυτή είναι και η φιλοσοφία τους άλλωστε. Πίσω πάντως η ελληνική ομάδα έχει θέματα και η Φερεντσβάρος είναι επιθετικά τρομερά επικίνδυνη, άλλωστε έχει σκοράρει στα 11/12 που έχει δώσει φέτος στη διοργάνωση. Στο 1,75 η απόδοση του G/G.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Γιώργος Μασούρας είναι από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες του φετινού Ολυμπιακού. Δεν είναι μόνο τα 7 γκολ και οι 4 ασίστ που έχει μοιράσει, αλλά και οι πέντε μεγάλες ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει για την ομάδα του. Είναι δεδομένο πως θα πάρει και πρωτοβουλίες αλλά και ενέργειες, το Over 0,5 target του πληρώνει 1,60.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στη Φερεντσβάρος όλα τα φώτα πέφτουν φυσικά πάνω στον Μπαρνάμπας Βάργκα. Ο 29χρονος δεξιοπόδαρος αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την άμυνα του Ολυμπιακού και ζεστός, αφού στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις για το 2024 έχει 5 γκολ και μία ασίστ. Συνολικά στη σεζόν μετράει συνολικά 22 γκολ σε Ουγγαρία και Ευρώπη (13 και 9 αντίστοιχα), 1 γκολ ανά 72 λεπτά αν προτιμάτε. Το anytime του στο 3,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος: Bet Builder G/G & Μασούρας Over 0,5 on target & Μπαρνάμπας Βάργκα anytime (απόδοση 10.00), 19:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ