BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder για τη μεγάλη μάχη Μπάγερν - Ρεάλ

Ο Ροντρίγκο πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ροντρίγκο πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2024 DAVE SHOPLAND/AP IMAGES

Bet Builder για την μεγάλη αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League (30/04, 22:00)

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, η ρεβάνς δεν είχε το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα του πρώτου αγώνα, που έληξε 3-3, αλλά είχε μία άγρια ομορφιά, καθώς η Ρεάλ πήρε κεφάλι στο σκορ από νωρίς με τον Ροντρίγκο (12') κι από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε μετά και ισοφάρισε με τον Ντε Μπρόινε (76'). Η πρόκριση τελικά κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί ο Λούνιν βγήκε μπροστά, η "Βασίλισσα" επικράτησε με 4-3 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Από την άλλη, η Μπάγερν με σκόρερ τον ηγέτη της Τζόσουα Κίμιχ, λύγισε 1-0 την Άρσεναλ και σε συνδυασμό με το 2-2 στον πρώτο αγώνα, έκλεισε ραντεβού για τα ημιτελικά του Champions League, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι.

Για 16η φορά οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με την ιστορία των αναμετρήσεων να είναι υπέρ των Μαδριλένων, καθώς σε αυτό τον αριθμό αγώνων μετράνε εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν το 2019, όπου και η πιο πρόσφατη, με σκορ 3-1. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ωστόσο αφορούσε το International Champions Cup. Σε επίπεδο Champions League, Μπάγερν και Ρεάλ κοντραρίστηκαν τελευταία φορά το 2018, χωρίς ωστόσο το ματς να έχει νικητή, μιας και έληξε 2-2 για τη φάση των νοκ άουτ και την Ρεάλ να παίρνει την πρόκριση, μετά το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1).

Τώρα, λίγα χρόνια αργότερα, η Μπάγερν του Τόμας Τούχελ και η Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι αναμετρώνται ξανά. Οι Βαυαροί διανύουν μία πολύ κακή σεζόν και το τρόπαιο με τα μεγάλα "αυτιά" είναι η μόνη τους σωτηρία. Από την άλλη, η Ρεάλ τα πηγαίνει περίφημα στη La Liga, ούσα πρώτη στην κατάταξη.

Για το Bet Builder:

Θα επιλέξουμε αρχικά τα γκολ. Η ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων είχε πάντα αρκετά τέρματα και γι' αυτό θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.65. Επιπλέον, θα το συνδυάσουμε με το να σκοράρει ο Ροντρίγκο στο 3.85. Ο Βραζιλιάνος είναι εκ των κορυφαίων των Μαδριλένων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα και όντας ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ. Τέλος, θα κλείσουμε με το να σκοράρει Over 1.5 τέρματα η Μπάγερν στο 3.65 στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς σε αυτό το διάστημα η Ρεάλ έχει δεχθεί το 80% των τερμάτων της στη διοργάνωση.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Συνολικά Γκολ: Over 2.5 (1.65)
  • Να σκοράρει: Ροντρίγκο (3.85)
  • Σύνολο τερμάτων Μπάγερν: Over 1.5 2ο ημίχρονο (3.65)

Απόδοση Bet Builder: 13.50

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ