BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet builder από Αγγλία και Ιταλία στο 5.50+

Ο Ντομένικο Μπεράρντι με τη φανέλα της Σασουόλο απέναντι στην Ίντερ | 13 Μαΐου 2023
Ο Ντομένικο Μπεράρντι με τη φανέλα της Σασουόλο απέναντι στην Ίντερ | 13 Μαΐου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο δυνατά στοιχήματα σε υψηλές αποδόσεις από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Τρελαίνει κόσμο η Άστον Βίλα του Έμερι, μόλις στο -1 από την κορυφή, μοιάζει αυτή τη στιγμή ρεαλιστικά με διεκδικήτρια του τίτλου. 15 σερί εντός έδρας νίκες μετρά στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ την ίδια στιγμή οι 25 νίκες που έχει πάρει μέσα στο έτος που πέρασε, είναι οι περισσότερες της ιστορίας της. Βατό φυσικά το εμπόδιο της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μονάχα να επιστρατεύσει πάθος και σφιχτή άμυνα στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Χωρίς κάποιο ενδιαφέρον ο άσος κοντά στο 1,20, κοιτάμε παρακάτω.

Σε πρώτο πλάνο το γκολ ή ασίστ του Μπέιλι. Ο 26χρονος Τζαμαϊκανός εξτρέμ πραγματοποιεί χρονιά καριέρας και έχει ήδη ξεπεράσει την περυσινή του συγκομιδή στο σκοράρισμα. Παράλληλα, έχει σκοράρει ή έχει δώσει ασίστ στα τελευταία εφτά εντός έδρας ματς της Άστον Βίλα. Στο 1,80 το να τα καταφέρει ξανά.

Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα στα κόρνερ, αμφότερες έχουν πάνω από δέκα συνολικά στα παιχνίδια τους κατά μέσο όρο (10,41 η Άστον Βίλα, 10,47 η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), επομένως έχει λογική να ψάξουμε το Over 9 Κόρνερ.

Τέλος, έντονη είναι η ροπή των δύο ομάδων στο να έχουν περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο των αγώνων τους, σε σχέση με το α’ (19-36 η Σέφιλντ, 23-35 η Άστον Βίλα). Προσθέτουμε άρα και το «περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο», με το bet builder μας να αγγίζει πλέον το 5,50.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάμε και σε μια επιλογή από Ιταλία, από το Σασσουόλο – Τζένοα. Εντελώς αδύναμη στον δρόμο η δεύτερη (1-1-6), από την άλλη και η Σασσουόλο δεν συγκινεί βέβαια στην έδρα της (2-2-4) και έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της φέτος. Ματς-γρίφος επομένως, ένα προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι, μέχρι εκεί όμως, επομένως κοιτάμε άλλες επιλογές.

Ξεχωρίζει η ροπή της Τζένοα στο «Χ ημίχρονο». Το σύνολο του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο έχει επιβεβαιώσει την αγορά αυτή σε 6/8 εξόδους του, με το 0-0 να εμφανίζεται σε πέντε από τα έξι ματς αυτά.

Από εκεί και πέρα, διόλου απίθανο είναι το anytime του Μπεράρντι. Ο σούπερσταρ των “νεροβέρντι” με τα δύο γκολ που πέτυχε από την άσπρη βούλα κόντρα στην Ουντινέζε (2-2) έφτασε τα εννιά και είναι πλέον 2ος στον πίνακα των σκόρερ. Πέτυχε γκολ και πέρυσι κόντρα στην Τζένοα, με την οποία διατηρεί γενικότερα μια θετική παράδοση (6 τέρματα σε 15 μεταξύ τους ματς). Τσιμπημένο το anytime του στο 3,40, μαζί με το «Χ ημίχρονο», πιάνουμε το 8,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασσουόλο – Τζένοα: Χ ημίχρονο & Μπεράρντι anytime (απόδοση 8,50), 19:30
  • Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Μπέιλι να σκοράρει ή να δώσει ασίστ & Over 9 κόρνερ & περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (απόδοση 5,50), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ