ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αξίζει το 2.15 στο Μπέλο Οριζόντε και χωρίς τον Χουλκ

Hulk of Brazil's Atletico Mineiro celebrates his goal against Peru's Alianza Lima during a Copa Libertadores Group G soccer match at Alejandro Villanueva stadium in Lima, Peru, Tuesday, June 6, 2023. (AP Photo/Martin Mejia)
Hulk of Brazil's Atletico Mineiro celebrates his goal against Peru's Alianza Lima during a Copa Libertadores Group G soccer match at Alejandro Villanueva stadium in Lima, Peru, Tuesday, June 6, 2023. (AP Photo/Martin Mejia) © 2023 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Μινέιρο κοντράρεται με την Μπραγκαντίνο σ’ ένα ματς που οδηγεί σε ποντάρισμα στο 2.15.

Ο εγωισμός της Ατλέτικο Μινέιρο πληγώθηκε κατά πολύ το προηγούμενο διάστημα με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά προσπαθεί να σηκώσει πάλι κεφάλι η ομάδα μετά από το ματς με την Κορίνθιανς. Δύο νίκες στη σειρά, αμφότερες εκτός έδρας, αμφότερες με σκορ 1-0, ενώ και στις δύο περιπτώσεις σκόρερ ήταν ο Χουλκ, ειδικά στο ντέρμπι με την Κρουζέιρο ήταν εκπληκτική η βολίδα του. Απόψε πάντως κόντρα στην Μπραγκαντίνο ο σταρ του Κοουδέτ δεν παίζει. Αυτό δεν λέει κάτι πάντως για την ταλαντούχα Ατλέτικο. Ο Χουλκ είναι σαφώς ένας μεγάλος γκολτζής, αλλά υπάρχει μεγάλο ταλέντο σ’ αυτή την ομάδα. Παουλίνιο, Βάργκας και Παβόν είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και δεν τους λείπει κάτι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπραγκαντίνο το πάλεψε αρκετά στο Μαρακανά, ήταν αξιοπρεπής κόντρα στη Φλουμινένσε, σ’ άλλο ένα ματς επιθετικά δεν της έλειψε τίποτα, αλλά τα χάλασε ανασταλτικά και κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 2-1, ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Πολύ σκληρή για να πεθάνει μεσοβδόμαδα στην Αργεντινή κόντρα στην Εστουδιάντες για το Copa Sudamericana, έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 65’, αλλά πήρε το Χ (1-1). Βλέπει αρκετά θετικά στοιχεία στην ομάδα του πρόσφατα ο Καϊσίνια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Χουλκ είναι σταρ, αλλά δεν λέει και πολλά το γεγονός πως είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει απόψε. Η Ατλέτικο Μινέιρο προσπαθεί να ανακάμψει, έχει ταλέντο και εμπειρία και το γεγονός πως παίζει απέναντι σε μια ομάδα που έχει θάρρος στο παιχνίδι της, παίζει με τσαμπουκά και ανοιχτά θα βοηθήσει και την ίδια, αφού αρέσκεται σε high tempo ματς. Η Μπραγκαντίνο μόνο άμυνα δεν παίζει, από τη μέση και μπροστά είναι αξιόλογη, αλλά ανασταλτικά δεν έχει εμπειρία και μέταλλο. Εκεί το χάνει. Σε τιμές αουτσάιντερ το Goal/Goal. Μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας. Έξι σερί μετράει το εν λόγω ζευγάρι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο - Μπραγκαντίνο: Goal/Goal (απόδοση 2.15), 00:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ