ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει τη χαμένη αυτοπεποίθηση η Κοριτίμπα, σε κρίση η Σάντος

Ο Μάρκος Λεονάρντο της Σάντος σε αναμέτρηση κόντρα στη Νιούελς Ολντ Μπόις για το Copa Sudamericana
Ο Μάρκος Λεονάρντο της Σάντος © 2023 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Κοριτίμπα δεν είναι στα καλά και ψάχνει έναν τρόπο για να σηκώσει ανάστημα. Βρίσκει απέναντί της την προβληματική Σάντος. Ποντάρισμα στο 2.25.

Για τη δέκατη αγωνιστική του Brasileirao η Κοριτίμπα φιλοξενεί στην Παρανά τη Σάντος σ’ ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό ματς για τις δύο ομάδες με ένα μεγάλο "πρέπει" πάνω από το κεφάλι τους. Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή φάση και αυτό είναι δεδομένο, ωστόσο στη φιλοξενούμενη η κρίση δείχνει να βαθαίνει και η γκρίνια να μεγαλώνει.

Η Κοριτίμπα δεν ήταν καλή στο Αλιάνζ Παρκ κόντρα στην Παλμέιρας, έχασε 3-1 και θα μπορούσε να ηττηθεί με ακόμα μεγαλύτερο σκορ σε σχέση με αυτά που έδειξε. Έπαιξε σφιχτά και κλειστά, δεν ήθελε να πάρει ρίσκα και δεν της βγήκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Γκάζια από τον κόσμο, μήνυμα αντίδρασης έστειλαν παίκτες και προπονητής.

Η Σάντος έψαξε περισσότερο τη νίκη κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, αλλά όπως πήγε το ματς, το 1-1 είναι πιο fair. Κάνει κοιλιά και φαίνεται έντονα αυτό και δεν δείχνει αναλαμπές πως μπορεί να γυρίσει την κατάσταση τόσο εύκολα και σύντομα. Μεσοβδόμαδα έχασε εντός έδρας από τη Νιούελς 2-1 και έμεινε εκτός συνέχειας Copa Sudamericana. Έξαλλος ο κόσμος, τα έχωσε, αφού βλέπει μια μέτρια ομάδα χωρίς να πείθει με την εικόνα της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεκαπέντε ματς χωρίς νίκη η Κοριτίμπα σε 90λεπτο ανεξαρτήτως διοργάνωσης, επτά η Σάντος. Η γηπεδούχος όμως στην Παρανά παρουσιάζει πιο αξιόλογη εικόνα και κυρίως σκοράρει πιο εύκολα, γυροφέρνει το στρίψιμο. Την ίδια ώρα η Σάντος είναι κάτι παραπάνω από προβληματική και στον δρόμο έχει κερδίσει ένα από τα επτά τελευταία, ενώ δεν έχει διαθέσιμο και τον καλό επιθετικό Μπράγκα. Δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας η ομάδα του Έλμαν. Έχει προβάδισμα νίκης η Κοριτίμπα, έχει όμως και πολύ την ισοπαλία το ματς. Στο 2.25 το combo 1X & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοριτίμπα - Σάντος: 1Χ & over 1,5 (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ