TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αξίζει μια θέση στο Euro η Ουκρανία του Ρεμπρόφ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αξίζει μια θέση στο Euro η Ουκρανία του Ρεμπρόφ

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και επιλέγει μία δυάδα από τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Παραπέμπει σε άθλο αυτό που έχει πετύχει η Ουκρανία. Μια ομάδα… ξενιτεμένη λόγω του πολέμου με την Ρωσία, είναι αναγκασμένη να τρέχει από εδώ και από εκεί, σε διάφορες έδρες, προκειμένου να μπορεί να συμμετάσχει στην διαδικασία των προκριματικών.

Θα μπορούσε να προκριθεί και απευθείας στην τελική φάση του Euro, αλλά υστέρησε στην ισοβαθμία με την Ιταλία. Ο δρόμος του Nations League μπορεί να καταλήξει στον ίδιο προορισμό και μέχρι στιγμής οι παίκτες του Ρεμπρόφ δείχνουν έτοιμοι να φέρουν εις πέρας την αποστολή.

Την Πέμπτη έφυγαν νικητές από την Ζένιτσα και μάλιστα με ανατροπή, σήμερα υποδέχονται στο Βρότσλαβ της Πολωνίας την Ισλανδία (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), η οποία κατάφερε να αποκλείσει το Ισραήλ, που επίσης δεν μπορεί να παίξει εντός συνόρων. Είναι περίεργο αυτό το σκηνικό, αλλά και ο μόνος τρόπος για να μην αλλοιώνεται υπερβολικά η διαδικασία των προκριματικών.

Ευκαιρία για θέαμα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"

Τα φιλικά έχουν ιδιαιτερότητες, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις το αγωνιστικό παρουσιάζει ενδιαφέρον. Στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" η Ισπανία φιλοξενεί την Βραζιλία (22:30 Novasports 5HD/ALPHA, Live από το SPORT24), αναμέτρηση στην οποία θα… παρελάσουν κορυφαία ονόματα.

Οι γηπεδούχοι την Παρασκευή ηττήθηκαν 1-0 από την Κολομβία στο Λονδίνο, αλλά έπαιξαν με αρκετούς αναπληρωματικούς, στοχεύοντας κυρίως στο σημερινό ματς.

Η Βραζιλία στο ντεμπούτο του Ντοριβάλ Ζούνιορ επικράτησε 1-0 της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, δείχνοντας σοβαρό πρόσωπο σε όλες τις γραμμές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχω σε μεγάλη εκτίμηση την Ουκρανία, ο Ρεμπρόφ της έδωσε ξανά όραμα, το ρόστερ έχει τεράστιες δυνατότητες. Ο άσος στο 1.52 είναι χαμηλός, αν όμως επιβεβαιωθεί από ημίχρονο εκτινάσσεται στο 2.30 και σε τέτοια επίπεδα συνηγορώ.

Μπορεί να είναι φιλικό το Ισπανία - Βραζιλία, αλλά για τους γηπεδούχους είναι το τελευταίο σοβαρό τεστ πριν το Euro και περιμένω από τον Ντε λα Φουέντε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η Βραζιλία άλλαξε προπονητή και παρουσιάζεται συγκεντρωμένη, μπορούμε να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, η απόδοση στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουκρανία - Ισλανδία: 1 ημίχρονο - 1 τελικό (απόδοση 2.30), 21:45
  • Ισπανία - Βραζιλία: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ