ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αξία στο αουτσάιντερ διπλό της Μίλαν

Ο Τεό Ερναντέζ της Μίλαν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Αταλάντα για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023
Ο Τεό Ερναντέζ της Μίλαν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Αταλάντα για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Φιορεντίνα - Μίλαν και Μαγιόρκα - Ελτσε.

Η Μίλαν έτρεξε ένα πολύ άσχημο σερί από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, χωρίς νίκη σε επτά επίσημα ματς (0-3-4). Σε αυτό το διάστημα αποκλείστηκε από την Τορίνο στο κύπελλο, έχασε τον τελικό του Σούπερ Καπ από την Ιντερ, ενώ ηττήθηκε από τους νερατζούρι και στο πρωτάθλημα.

Ο Στέφανο Πιόλι βλέποντας την ομάδα του να... αιμορραγεί αποφάσισε να αλλάξει το παραδοσιακό 4-2-3-1, που εφάρμοζε κατά κόρον, σε 3-4-2-1. Επιλέγοντας να παίξει με τρεις στόπερ (Καλουλού, Τιαό, Τομόρι), βασικός του στόχος ήταν η Μίλαν να αποκτήσει ξανά αμυντική ασφάλεια. Η σκέψη του αποδείχθηκε ολόσωστη, καθώς οι ροσονέρι επέστρεψαν στις επιτυχίες, κάνοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες, όλες μάλιστα με καθαρή εστία.

Την περασμένη εβδομάδα, οι πρωταθλητές Ιταλίας κέρδισαν στο Σαν Σίρο με 2-0 την Αταλάντα, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στο 90λεπτο. Επέτρεψαν στην ομάδα του Μπέργκαμο να κάνει μόλις δύο τελικές, αμφότερες εκτός περιοχής και το ματς έληξε με xGoals 2,09-0,10.

Αλλά και στα παιχνίδια που προηγήθηκαν με Τορίνο και Μόντσα, όπου η Μίλαν κέρδισε με 1-0, η ομάδα του Πιόλι απειλήθηκε ελάχιστα, επιτρέποντας στις αντιπάλους της 0,76 και 0,41 xGoals αντίστοιχα.

Απόψε η Μίλαν δοκιμάζεται στο Αρτέμιο Φράνκι με τη Φιορεντίνα και παρότι μπροστά της έχει την πολύ σημαντική ρεβάνς με την Τότεναμ στο Λονδίνο και την προοπτική της πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, δεδομένου ότι είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο ματς, δεν μπορεί να αδιαφορήσει (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Κύριο μέλημα των ροσονέρι φέτος είναι να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους και στο επόμενο Champions League, επομένως η τετράδα είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Ειδικά μάλιστα, μετά το μεγάλο διπλό της Λάτσιο την Παρασκευή, στη Νάπολη, η Μίλαν βλέπει ότι ο ανταγωνισμός παραμένει σκληρός, καθώς πέντε ομάδες παλεύουν ουσιαστικά για τρεις θέσεις.

Η Φιορεντίνα μπορεί να απέκλεισε εύκολα την Μπράγκα στο Conference League, ωστόσο στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί μία μάλλον αδιάφορη σεζόν και πριν νικήσει την απογοητευτική φέτος Βερόνα, έτρεχε ένα σερί έξι αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-2-4).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Προφανώς και δεν αναμένεται εύκολη η αποστολή της Μίλαν, έχοντας μάλιστα εκτός τους τιμωρημένους Λεάο, Κρούνιτς και τον τραυματία Μπραχίμ Ντίαθ, ωστόσο δεν μπορεί να αγνοηθεί το ανοδικό της μομέντουμ και ειδικά η καλοπληρωμένη απόδοση στο διπλό, το οποίο φτάνει ακόμη και στο 2.90! Όσο δύσκολη έδρα και να είναι η Φιορεντίνα, δεν έχει λογική η Μίλαν να προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. Αλλωστε, οι βίολα φέτος εντός έδρας δεν έχουν πετύχει κάποια μεγάλη νίκη. Κράτησαν στην ισοπαλία τη Νάπολι (0-0) και τη Γιουβέντους (1-1) στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και εν συνεχεία έχασαν με 4-0 από τη Λάτσιο και με 4-3 από την Ιντερ.

Λίγο νωρίτερα, για τη La Liga, η Μαγιόρκα υποδέχεται στην Πάλμα την ουραγό και ουσιαστικά καταδικασμένη Έλτσε (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Έλτσε έχει κάνει μόλις μία νίκη σε 23 αγωνιστικές, είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει ακόμη μονοψήφια βαθμολογική συγκομιδή και βρίσκεται στο -15 από τη σωτηρία.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει γυρισμός για την ομάδα του Πάμπλο Ματσίν, η οποία προέρχεται από μία πολύ σκληρή ανατροπή κόντρα στην Μπέτις. Παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο 9', τελικά ηττήθηκε με 3-2, δεχόμενη το τρίτο γκολ με πέναλτι στο 95'.

Συν τοις άλλοις, η Έλτσε δέχθηκε τρεις κόκκινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι της, κάτι που σημαίνει ότι έχει τρεις τιμωρημένους παίκτες για το αποψινό ματς, συν βέβαια, την καθοριστική απουσία του κορυφαίου της παίκτη, Πέρε Μίγια (6 γκολ), που είναι τραυματισμένος.

Η Μαγιόρκα ναι μεν ηττήθηκε με 2-1 στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ, ωστόσο ήταν ανταγωνιστική και θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία. Σε κάθε περίπτωση, οι νησιώτες φέτος είναι εξαιρετικοί εντός έδρας, όπου μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ατλέτικο, Βαγιαδολίδ, Θέλτα, Ρεάλ και Βιγιαρεάλ, με συνολικά γκολ 8-2!

Εν ολίγοις, η Μαγιόρκα έχει λυγίσει στην Πάλμα πολύ πιο μεγάλα μεγέθη από την Έλτσε, επομένως το ενδεχόμενο απόψε να κάνει το 6/6 μοιάζει το πιο πιθανό. Λογικό λοιπόν, ότι παίρνει παιχνίδι ο άσος και από το 1.80 έχει υποχωρήσει σε πολλές εταιρίες ακόμη και κάτω από το 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα – Ελτσε: 1 (απόδοση 1.70), 19:30
  • Φιορεντίνα – Μίλαν: 2 (απόδοση 2.90), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ