TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Τα ρέστα της η Σεβίλλη κόντρα στην Ατλέτικο, bet στο 2.25

Ο Χόρχε Σαμπαόλι σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τη La Liga στον πάγκο της Σεβίλλης
Ο Χόρχε Σαμπαόλι © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπαθεί να χτυπήσει φόρμα και φιλοξενεί στο Μετροπολιτάνο τη Σεβίλλη που έχει μεγάλη ανάγκη από βαθμολογική τόνωση. Στοίχημα στο 2.25.

Το πρόγραμμα της ημέρας για τη La Liga κλείνει στη Μαδρίτη, εκεί που η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Σεβίλλη (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα αρκετά οριακό ματς για τις δύο πλευρές. Αναμέτρηση που η καθεμία ψάχνει και κάτι διαφορετικό. Η Ατλέτικο προσπαθεί να χτυπήσει φόρμα και να ανέβει στην τετράδα, την ώρα που η Σεβίλλη ψάχνει και άλλες ανάσες από τη μάχη της σωτηρίας.

Από τονωτική ισοπαλία στο Σαντιάγο Μπερναμπέου προέρχεται η Ατλέτι. Πήρε το 1-1 κόντρα στη Ρεάλ σ’ ένα ματς που ήταν αξιοπρεπής, αλλά δέχτηκε πολλές στιγμές πίεσης. Δέχτηκε 1,56 xG, ενώ δημιούργησε μόλις 0,22. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από το 64’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κορέα, ενώ ήταν και αυτή που προηγήθηκε στο 78’ με γκολ του Χιμένες. Οι Μερένγκες όμως ισοφάρισαν στο 85’. Με τούτα και με εκείνα η ομάδα του Σιμεόνε έμεινε για έβδομο ματς στη σειρά χωρίς ήττα.

Ο Σαμπαόλι βλέπει το σημερινό ματς από την άλλη σαν ένα ματς που παίζει τα ρέστα της η Σεβίλλη. Μετράει δύο σερί ήττες, αφού έχασε και από την Οσασούνα εντός έδρας με 3-2 σ’ ένα ματς που για ένα ημίχρονο ήταν άφαντη, αλλά έβγαλε παθογένειες στην άμυνα. Ο Εν Νεσίρι της έδωσε σημαντική ανάσα στο 78’ που ισοφάρισε, αλλά στο 85’ η ομάδα από την Παμπλόνα πέτυχε και τρίτο τέρμα. 2,38 τα xG των Σεβιγιάνων, 1,34 της Οσασούνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ατλέτι δεν παίζει στα κόκκινα, δεν έχει βρει φουλ φόρμα, κάποια αποτελέσματα είναι και από τύχη. Δεν έχει διαθέσιμο τον Κορέα, τον Μολίνα, ενώ εκτός είναι και οι Ρεγκιλόν, Ντε Πολ και Ρεϊνίλντο. Μοναδική αξιόλογη απουσία από την άλλη για τη Σεβίλλη ο χαφ Φερνάντο, αφού οι υπόλοιποι είναι μακροχρόνια απόντες.

Δεν δικαιολογείται ο άσος στο 1.60 και κάτι ψιλά, δεν αξίζει η φετινή Ατλέτι να παίζεται σε τέτοιες τιμές. Η Σεβίλλη θα τα δώσει όλα, θα πάει με μια χαρά ενδεκάδα, ο Σαμπαόλι ζει για τέτοια ματς με ένταση, ενώ στα 5 τελευταία ματς στη Μαδρίτη η Σεβίλλη κέρδισε μια φορά και πήρε τρεις ισοπαλίες. Στο 2.25 το Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη: Χ2 (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ