ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Άσοι με DNB

Sevilla's Youssef En-Nesyri celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League Group B soccer match between Sevilla and PSV at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov.29, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Sevilla's Youssef En-Nesyri celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League Group B soccer match between Sevilla and PSV at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov.29, 2023. (AP Photo/Jose Breton) AP

Δύο άσοι με την κάλυψη του DNB από Bundesliga και La Liga.

Σεβίλλη – Σοσιεδάδ. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε τις εντυπώσεις και μαγνήτισε τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της στους ομίλους του Champions League, όμως η ευρωπαϊκή πορεία είχε αντίκτυπο στα εγχώρια. Έτσι, η Σοσιεδάδ έχει χάσει πολύ έδαφος στο πρωτάθλημα (7η και δέκα βαθμούς πίσω από την τετράδα), τρέχοντας αυτή τη στιγμή το φτωχό 1-2-2 στα τελευταία της πέντε παιχνίδια. Επιπλέον, η Σοσιεδάδ πηγαίνει στην Ανδαλουσία για το ματς με τη Σεβίλλη με επιπλέον επιβάρυνση και, κυρίως, απογοήτευση, καθώς μεσοβδόμαδα είχε τον ημιτελικό του κυπέλλου, όπου γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μαγιόρκα.

Κι αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός ότι η Σοσιεδάδ έχει μπροστά της, την Τρίτη, τον επαναληπτικό του Champions League, γίνεται ξεκάθαρο ότι η Σεβίλλη έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για μια νίκη-ανάσα. Η Σεβίλλη βέβαια φέτος δεν είναι η γνωστή Σεβίλλη, όμως το παλεύει και αν μη τι άλλο είναι τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει σαφή σημάδια ανάκαμψης: 2-2-2 στα τελευταία της έξι παιχνίδια, όπου οι δύο ήττες είναι στη Μαδρίτη από Ατλέτικο και Ρεάλ.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Ουνιόν Βερ. – Ντόρτμουντ. Η φετινή Ουνιόν δεινοπάθησε με την παρουσία της στο Champions League, καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις διπλές υποχρεώσεις και τη λάμψη των αγώνων με ομάδες όπως η Ρεάλ και η Νάπολι, με αποτέλεσμα η πορεία της στην Βundesliga να είναι πολύ μακριά από τα στάνταρ των τελευταίων χρόνων. Σταδιακά πάντως η Ουνιόν επανέρχεται σε γνώριμα επίπεδα, αποκτώντας ξανά τη γνωστή σκληράδα της, και πλέον στα τελευταία εννιά παιχνίδια της έχει ρεκόρ 4-3-2, με τις δύο ήττες να έχουν έρθει σε Λειψία και Μόναχο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ντόρτμουντ, από την άλλη, παραμένει και φέτος η γνωστή αλλοπρόσαλλη και ασταθής ομάδα. Στο τελευταίο της ματς γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-3 από τη Χοφενχάιμ, αποτέλεσμα που δημιούργησε μεγάλο εκνευρισμό, καθώς σε μια χρονιά που η Μπάγερν δεν είναι η γνωστή Μπάγερν η Ντόρτμουντ έχει καταφέρει να μείνει 20 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή και να κινδυνεύει να χάσει και τη θέση της στην τετράδα.

Στα τελευταία οχτώ εκτός έδρας της η Ντόρτμουντ έχει βγάλει μόνο δύο διπλά, κι αυτά απέναντι σε δύο ομάδες που βρίσκονται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, στην ουραγό Ντάρμσταντ και στη 16η Κολωνία. Και αν μη τι άλλο η συνολική της εικόνα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αποδόσεις φαβορί γύρω στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη – Σοσιεδάδ: 1 DNB (απόδοση 1.75) 15:00
  • Ουνιόν Βερ. – Ντόρτμουντ: 1 DNB (απόδοση 2.50) 16:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ