BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Άσοι με DNB

Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κάλιαρι
Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κάλιαρι 2024 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Δύο άσοι αουτσάιντερ από Ιταλία και Ολλανδία στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Ρόμα – Ίντερ: H Ρόμα αντέδρασε πολύ θετικά μετά την απόλυση του Μουρίνιο πριν από σχεδόν έναν μήνα. Και με τον Ντε Ρόσι πια στον πάγκο έκανε τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια. Το πρόγραμμα βέβαια της Ρόμα ήταν πολύ βατό (Βερόνα, Σαλερνιτάνα, Κάλιαρι), αλλά οι νίκες είναι πάντα νίκες και οι Ρωμαίοι ξαναμπήκαν γερά στη μάχη της τετράδας, έχοντας μόλις έναν βαθμό διαφορά από την 4η Αταλάντα.

Το σημερινό ντέρμπι με την Ίντερ σίγουρα δεν είναι εύκολο. Για την ακρίβεια, είναι το απόλυτο crash test για τη Ρόμα του Ντε Ρόσι κόντρα στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα φέτος στην Ιταλία. Όμως πλέον η Ρόμα έχει ψυχολογία και στόχο την τετράδα, τα βαριά της χαρτιά είναι σε καλή κατάσταση και οι αποδόσεις του άσου, που φτάνουν στο 4,50, κάτι παραπάνω από υπερβολικές. Ειδικά αν τυχόν η Ίντερ, έχοντας πλέον το +4 με ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Γιουβέντους και την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί για τον τίτλο, εμφανιστεί κάπως πιο χαλαρή και άνετη.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Άλμερε – Άλκμααρ. Η Άλμερε ανέβηκε φέτος στην Eredivisie και, για τα δεδομένα μιας νεοφώτιστης, κάνει πολύ καλή πορεία: στη 12η θέση της βαθμολογίας και έχοντας αποκτήσει ένα +8 από τα μπαράζ παραμονής. Η Άλκμααρ φυσικά ανήκει σε ψηλότερο ποιοτικό ράφι, όμως τη δεδομένη στιγμή οι αποδόσεις, που θέλουν φαβορί του 1,65-1,70 το διπλό και τον άσο να φτάνει ως το 5,00, μάλλον δεν αντικατοπτρίζουν ακριβώς την πραγματικότητα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άλμερε είναι μια νεανική ομάδα που τρέχει πολύ και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με ρεκόρ 3-1-1 στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και την ήττα να έχει έρθει από την Αϊντχόφεν. Αντίθετα για την Άλκμααρ το φεγγάρι δεν είναι τόσο καλό. Χωρίς νίκη μέσα στο 2024 (η τελευταία της στις 9 Δεκεμβρίου στο εντός έδρας επί της… Άλμερε, έχοντας έκτοτε 0-4-5 σε όλες τις διοργανώσεις) και σαφώς πιο επιβαρυμένη, καθώς μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι κυπέλλου στο Ρότερνταμ με τη Φέγενορντ, όπου έχασε εύκολα με 2-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα – Ίντερ: 1 DNB (απόδοση 3.05), 19:00
  • Άλμερε – Άλκμααρ: 1 DNB (απόδοση 3.65), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ