ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Άσοι-φαβορί με δυναμική και προϊστορία

Προγνωστικά στοιχήματος: Άσοι-φαβορί με δυναμική και προϊστορία
2023 AP PHOTO/ANDRE PENNER

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από Β’ Χιλής, Β’ Κολομβίας και Τζαμάικα.

Για ακόμα μία φορά οι φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων κυριαρχούν στο κουπόνι της ημέρας, περιορίζοντας σημαντικά τις υπόλοιπες στοιχηματικές επιλογές. Ξεχωρίσαμε ωστόσο μερικά σημεία και πάμε να τα δούμε. Αρχή θα κάνουμε με το Λανέρος – Ρεάλ Κουντιναμάρκα από τη Β’ Κολομβίας. Από τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας η πρώτη, που κυνηγά την άνοδο εδώ και χρόνια, όμως πάντα κάτι χαλάει στο τέλος.

Παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της, αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που χάνεται εντελώς στις εξόδους του (0-1-3). Στα συν για τη Λανέρος και η εξαιρετική προϊστορία (σερί 5-1-1) που διατηρεί κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Κλικ στον άσο στο 1,65.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Σαντιάγκο Γουόντερερς – Ντεπόρτες Τεμούκο από τη Β’ Χιλής. Ακόμα μία περίπτωση... φανέλας και προϊστορίας, οι γηπεδούχοι ψάχνουν την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, με μέτρια αποτελέσματα προς το παρόν. Στα ίδια κυβικά περίπου βαθμολογικά η Τεμούκο, πηγαίνει εδώ σε μία έδρα που της προκαλεί εφιάλτες (τέσσερις σερί ήττες). Ένα προβάδισμα το έχει ο άσος και θεωρείται δίκαιος στο 1,75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει νόημα και η ενασχόληση με το Πόρτμορ – Βέρε Γιουνάιτεντ από την Τζαμάικα. Καθαρό σημείου κινήτρου εδώ, εντελώς αδιάφορη η Βέρε στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, ενώ τρέχει και ένα κάκιστο σερί 1-1-6. Αήττητη από τις... 03/12 η Πόρτμορ, δεδομένη η παρουσία της στα πλέι οφ πρωταθλήματος, παλεύει ωστόσο για ένα πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα, που θα τη γλιτώσει από έναν έξτρα γύρο αγώνων.

Δεδομένος ο φαβοριτισμός του άσου, μπορούμε κι εδώ να πιαστούμε από την προϊστορία, με την Πόρτμορ να μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε ματς όπου υποδέχθηκε τη Βέρε (4-1-0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτμορ – Βέρε Γιουνάιτεντ: 1 (απόδοση 1.60), 20:00
  • Λανέρος – Ρεάλ Κουντιναμάρκα: 1 (απόδοση 1.65), 22:30
  • Σαντιάγκο Γουόντερερς – Ντεπόρτες Τεμούκο: 1 (απόδοση 1.75), 23:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ