BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Άρης για γούστα και πανηγυρική πρόκριση

Προγνωστικά Στοιχήματος: Άρης για γούστα και πανηγυρική πρόκριση
INTIME SPORTS

Καθαρό φαβορί στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου ο Άρης και παρότι η απόδοση του άσου είναι χαμηλή, μπορούμε σχετικά εύκολα να την ανεβάσουμε.

Για τον Άρη, και το κλίμα που επικρατεί στους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, όλα είναι γνωστά και ευκόλως κατανοητά. Ο Άρης δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι χειροπιαστό από το πρωτάθλημα και όλο του το είναι έχει πέσει πάνω στο κύπελλο, όπου ψάχνει απόψε το βράδυ την πρόκριση στον τελικό μετά από 14 χρόνια και έχοντας μεγάλο στόχο την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου μετά από 54 ολόκληρα χρόνια.

Ο Άρης, πέρα από το κύπελλο, έχει και φουλ ψυχολογία μετά το 3-3 με την ΑΕΚ, και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό, έχει γεμάτη αποστολή και φρέσκα πρόσωπα, καθώς ο Μάντζιος στα τελευταία παιχνίδια κάνει εμφανή διαχείριση, και φυσικά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Έτσι, απόλυτα φυσιολογικά, ο άσος του Άρη είναι στο 1.40-1.45, όμως θα μπορούσαμε εύκολα να τον ανεβάσουμε στο 2,20, παίζοντάς τον στο -1,5 ΑΗ, όπου ζητάμε δηλαδή νίκη του Άρη με δύο γκολ. Το Κλεάνθης Βικελίδης θα έχει πολύ κόσμο και ακόμη περισσότερο παλμό, οι παίκτες του Άρη ψάχνουν μεγάλες νίκες για να πυροδοτήσουν ακόμη περισσότερο την καλή διάθεση της εξέδρας και ο Παναιτωλικός προσφέρεται ως αντίπαλος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ομάδα του Αγρινίου, κακά τα ψέματα, ξέρει ότι μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα οι ελπίδες της για πρόκριση είναι πολύ λίγες και φυσικά τα πλέι άουτ, που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο, έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία. Κι έτσι κι αλλιώς, ο Παναιτωλικός ως ομάδα είναι ευχάριστη στο μάτι και έχει ποιοτικά στοιχεία, όμως δεν έχει σκληράδα και ως αντίπαλος ταιριάζει στον Άρη: δεν είναι τυχαίο ότι στο πρωτάθλημα, απέναντί του, ο Άρης πέτυχε τις δύο πιο ευρείες νίκες του: 3-0 στη Θεσσαλονίκη και 4-0 στο Αγρίνιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης – Παναιτωλικός: 1 -1,5 ΑΗ (απόδοση 2.20) 19:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ