ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αποφασισμένη να ρεφάρει η Ιταλία, πιέζεται το διπλό

Ο Λουάκ Μπαντέ προσπαθεί να σταματήσει τον Βιλφρίντ Νιοντό στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ιταλία στην πρώτη αγωνιστική του Euro 2023 U21.
Ο Λουάκ Μπαντέ προσπαθεί να σταματήσει τον Βιλφρίντ Νιοντό στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ιταλία στην πρώτη αγωνιστική του Euro 2023 U21. © 2023 RAED KRISHAN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ελβετία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων της τελικής φάσης του Euro U21.

Ο τέταρτος όμιλος του Euro U21 ξεκίνησε με φωνές και έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία από την πλευρά των Ιταλών, οι οποίοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με 2-1 από το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Γαλλία.

Οι "ατζούρι" πάντως άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία και θα την είχαν πάρει αν οι αγώνες διεξάγονταν με VAR ή έστω την Goal Line Technology. Δυστυχώς όμως, η τελική φάση πραγματοποιείται χωρίς καμία από τις νέες τεχνολογίες και έτσι η Ιταλία έπεσε θύμα ενός "χοντρού" διαιτητικού σφάλματος.

Η ομάδα του Πάολο Νικολάτο πίεσε στο φινάλε της αναμέτρησης για το 2-2 και στο 91', ο Μπελανόβα με κεφαλιά, έστειλε πρώτα την μπάλα στο δοκάρι και κατόπιν αυτή πήρε πορεία προς τα δίχτυα. Ο Λουκεμπά από τη Γαλλία απομάκρυνε, ωστόσο όπως φάνηκε ξεκάθαρα από το ριπλέι, η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή και θα έπρεπε η Ιταλία να είχε ισοφαρίσει.

Οι Ιταλοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για μία φάση πέναλτι, σε χέρι αντίπαλου παίκτη και γενικά άνοιξε ξανά η κουβέντα αναφορικά με την αναγκαιότητα του VAR, ώστε να είναι πιο δίκαιο το παιχνίδι, με την UEFA να ανακοινώνει ότι από την προημιτελική φάση, όπου θα ξεκινήσουν οι νοκ άουτ αγώνες, θα χρησιμοποιηθεί κανονικά ο Video Assistant Referee.

Η ουσία βέβαια για την Ιταλία είναι πως έχασε το πρώτο ματς και τώρα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει την Ελβετία για να μπει σε τροχιά πρόκρισης (19:00 Live από το SPORT24). Οι Ελβετοί επικράτησαν με 2-1 της Νορβηγίας την πρώτη αγωνιστική, ανατρέποντας το 0-1 του 19' μέχρι το 55'.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σημειώνεται ότι στην αποστολή της Ελβετίας έχει συμπεριληφθεί και ο ομογενής αμυντικός της Σεντ Γκάλεν, Λεωνίδας Στεργίου. Γενικά, το ρόστερ αποτελείται κυρίως από παίκτες που αγωνίζονται στην ελβετική λίγκα, μεταξύ αυτών και ο 22χρονος Ζεκί Αμντουνί, ο οποίος σημείωσε 22 γκολ (!) φέτος με τη Βασιλεία, σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα σκόραρε τρία τέρματα με την ομάδα των ανδρών, στα πρόσφατα ματς για τα προκριματικά του Euro με Ανδόρα και Ρουμανία!

Στον αντίποδα, ξεχωρίζει ασφαλώς ο Σάντρο Τονάλι, ο οποίος θα γίνει η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Μίλαν, καθώς η μεταγραφή του στη Νιούκαστλ θα κοστίσει 70 εκατομμύρια ευρώ, χώρια τα μπόνους.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης, ο χαφ της Γιουβέντους, Φάμπιο Μιρέτι, ο χαφ της Ρόμα, Εντοάρντο Μπόβε, ο στόπερ της Αταλάντα, Τζόρτζιο Σκαβλίνι και φυσικά ο μεσοεπιθετικός της Λιντς, Βιλφρίντ Νιοντό, που έχει και 11 διεθνείς συμμετοχές με την Ανδρών. Από τους 23 εκλεκτούς του Πάολο Νικολάτο οι 18 αγωνίζονται σε κλαμπ της Serie A.

Για την Ιταλία το αποψινό ματς είναι must win και λογικά το διπλό δέχεται πιέσεις από το 1.93 στο 1.87 κατά μέσο όρο. Η Ελβετία προφανώς βολεύεται και με την ισοπαλία, ωστόσο το γεγονός ακριβώς ότι παίζει για δύο αποτελέσματα εξελίσσεται σε παγίδα στη διαχείριση ενός αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελβετία – Ιταλία: 2 (απόδοση 1.87), 19:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ