ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Από τη Μίλαν στον Σάντος

Ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος
Ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Μια τριάδα διπλών από Αγγλία, Ιταλία και Τουρκία έχει το μενού από το σαββατιάτικο πρόγραμμα.

Μπέρτον – Τσάρλτον: Η Τσάρλτον είναι από τα ονόματα της φετινής League One, αλλά μέχρι τώρα η σεζόν της είναι πολύ μέτρια. Οι Λονδρέζοι πάντως εδώ και λίγο διάστημα έχουν νέους ιδιοκτήτες και έχουν μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, έχοντας ήδη ολοκληρώσει έξι δυνατές μεταγραφές για αυτό το επίπεδο. Οι μεταγραφές, πέρα από αγωνιστική ενίσχυση δίνουν και ψυχολογική ώθηση, το κλίμα στην Τσάρλτον έχει ήδη αλλάξει και υπό αυτό το πρίσμα οι τιμές φαβορί του διπλού είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Η Μπέρτον, έτσι κι αλλιώς, είναι ομάδα διαφορετικών στόχων και φιλοδοξιών, με μοναδικό στόχο την επίτευξη της παραμονής.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ουντινέζε – Μίλαν: Η Ουντινέζε είναι από τις σκληροτράχηλες ομάδες της φετινής Serie Α, με κύριο χαρακτηριστικό της τα πολλά Χ (για την ακρίβεια, μακράν τα περισσότερα στην κατηγορία, 2-12-6 συνολικά, 1-6-3 εντός έδρας), και σίγουρα δεν είναι απλός αντίπαλος για κανέναν. Η Μίλαν όμως έχει αυτή τη στιγμή το μομέντουμ και σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00 μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Οι ροσονέρι, μετά και το εύκολο 3-1 επί της Μίλαν, μετρούν πλέον τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχουν εδραιωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και παραμένουν στο κυνήγι της Ίντερ και της Γιουβέντους.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Πεντικσπόρ – Μπεσίκτας: Η Μπεσίκτας φέτος φάνηκε από την αρχή ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Γαλατά και της Φενέρ, έχοντας μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά: 4η στον πίνακα, 16 πόντους μακριά από τη 2η Γαλατά και 18 από την 1η Φενέρ. Σε όλο τον κόσμο, σε τέτοιες περιπτώσεις, η λύση είναι μία και απλή: αλλαγή προπονητή. Έτσι και η Μπεσίκτας από τις αρχές Ιανουαρίου προχώρησε σε μια εντυπωσιακή κίνηση, δίνοντας τα ηνία της ομάδας στον Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μόνο με την αύρα του και την παρουσία του, άλλαξε αμέσως την κατάσταση και οι “μαυραετοί” μετρούν μαζί του τρεις εύκολες νίκες σε τρία παιχνίδια χωρίς να δεχθούν γκολ και με συνολικά τέρματα 11-0. Βατό και το τέταρτο παιχνίδι του Σάντος, απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας Πεντικσπόρ, και το 1,95 του διπλού είναι μια χαρά απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρτον – Τσάρλτον: 2 (απόδοση 2,25) 17:00
  • Πεντικσπόρ – Μπεσίκτας: 2 (απόδοση 1,95) 18:00
  • Ουντινέζε – Μίλαν: 2 (απόδοση 1,90) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ