ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Απειλεί τη Νιούκαστλ η Μπόρνμουθ, με γκολ το ντέρμπι της League 1

Ο Ντομινίκ Σολάνκε πανηγυρίζει γκολ της Μπόρνμουθ κόντρα στην Τότεναμ | 15 Απριλίου 2023
Ο Ντομινίκ Σολάνκε πανηγυρίζει γκολ της Μπόρνμουθ κόντρα στην Τότεναμ | 15 Απριλίου 2023 @2023 IAN WALTON/AP IMAGES

Γεμάτο επιλογές το κουπόνι του Σαββάτου ως συνήθως, πολλά και τα ματς που παίζουν για... σκορ και θέαμα.

Θα ξεκινήσουμε από τις μικρές Αγγλίες και το Γουίκομ – Όξφορντ. Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα το συγκεκριμένο, οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε πολύ κακή θέση μέχρι το τέλος του ’23, μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έκτοτε, κάτι κινείται στις τάξεις της Γουίκομ, η οποία δημιουργεί και σκοράρει με ευκολία πια. Απόδειξη αυτού το εκκωφαντικό 5-2 επί της δυνατής Πιτέρμπρο, αλλά και η άδικη ήττα στο Μπόλτον με 1-2, εκεί όπου έφτιαξε 6-7 κλασικές ευκαιρίες.

Μόνιμα ανοιχτά τα παιχνίδια της Όξφορντ, ο Μπάκινγχαμ είναι επιθετικογενής προπονητής, άπειρος ακόμα, αλλά τολμηρός, με τα αποτελέσματά να είναι μέτρια ως τώρα. Αμφότερες το θέλουν πολύ για διαφορετικούς λόγους, το αγωνιστικό τους προφίλ γέρνει την πλάστιγγα προς το G/G, που παίζει στο 1,70.

Πάμε και προς... Σκωτία μεριά και το Νταντί – Ρος Κάουντι. Με νέο τεχνικό οι φιλοξενούμενοι, ο Ντον Κάουι αποτελεί σημαντική φιγούρα για τον σύλλογο, με τον οποίο έγραψε περίπου 200 συμμετοχές ως παίκτης. Σε υπηρεσιακό ρόλο προς το παρόν, η ομάδα πάντως δεν ψάχνει ενεργά για μια μόνιμη λύση, μετά την παραίτηση του Ντέρεκ Άνταμς. Είναι μεγάλη η ανάγκη για κάτι θετικό στη Ρος Κάουντι, η οποία αγνοεί τη νίκη στα τελευταία εννιά ματς και προσπαθεί να ξεφύγει από την τελευταία δυάδα. Κλασικά με απουσίες στην άμυνα, πηγαίνει σε μία έδρα που της πηγαίνει (ρεκόρ 4-3-0 στα τελευταία εφτά).

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Τρελαίνει κόσμο η νεοφώτιστη Νταντί και τα καταφέρνει μάλιστα παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Μάστερ στο να κερδίζει αντιπάλους του δεύτερου μισού, θα κατέβει κι εδώ με το γνωστό της στιλ και αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως μετρά 15 Over 2,5 στα τελευταία 24 ματς. Έχουν ενδιαφέρον εδώ τα γκολ, στο 2,20 το Goal/Goal & Over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το πιο εμπορικό ζευγάρι της τριάδας μας, ύπουλο ματς για τη Νιούκαστλ αυτό κόντρα στην Μπόρνμουθ. Βρίσκουν τον εαυτό τους σιγά σιγά οι Καρακάξες με ρεκόρ 2-1-0 στα τελευταία τρία ματς στην Premier League. Γεμάτα γκολ τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Νιούκαστλ ωστόσο, δέχθηκε 10 γκολ (!) σε αυτά.

Από την άλλη μια Μπόρνμουθ επικίνδυνη, που σκοράρει για δέκα σερί ματς κόντρα στη Νιούκαστλ, αλλά και σε εννιά σερί εξόδους της γενικότερα. Ισοπεδωτικοί οι αριθμοί, πάμε κι εδώ με το G/G & Over 2,5 στο 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 17:00
  • Γουίκομ – Όξφορντ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 17:00
  • Νταντί – Ρος Κάουντι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ