BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Αουτσάιντερ σε DNB

Προγνωστικά στοιχήματος: Αουτσάιντερ σε DNB
Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν γκολ της ομάδας τους στο "Γκούντισον Παρκ" @2023 AP IMAGES/JON SUPER

Σε Premier League και Bundesliga κυνηγάμε τα αουτσάιντερ του Σαββάτου.

Μάντσεστερ Γ. - Έβερτον. Για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε γίνει φανερό ότι η σεζόν δεν πρόκειται να στρώσει. Κάποια πυροτεχνήματα από εδώ κι από εκεί, αλλά στο Ολντ Τράφορντ είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολύ σοβαρές ανορθογραφίες σε όλα τα επίπεδα, που δεν διορθώνονται μεσούσης της σεζόν αλλά μόνο το καλοκαίρι. Η Γιουνάιτεντ τώρα έρχεται από την καθαρή ήττα στο ντέρμπι με τη Σίτι, στο τελευταίο της ματς στο Ολντ Τράφορντ είχε χάσει 1-2 από τη Φούλαμ και κάπως έτσι βλέπει τη διαφορά από την 4η θέση και το Champions League να έχει φτάσει πλέον στους 10 πόντους.

Σαφώς και η Γιουνάιτεντ, μέσα σε όλα τα προβλήματά της, παραμένει ικανή να βγάλει από το πουθενά ένα καλό ματς, όμως είναι σαφές πως, στοιχηματικά, όλη τη χρονιά είναι ομάδα που πιο εύκολα κοντράρεις παρά ακολουθείς. Η Έβερτον, από την πλευρά της, έχει φυσικά και αυτή τα προβλήματά της, όμως στις τάξεις της υπάρχει συσπείρωση στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχει σκληράδα και σωστή τακτική όπως όλες οι ομάδες του Σον Ντάις και αν μη τι άλλο παίζει σκυλιασμένα σε κάθε ματς και για κάθε πόντο.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Γκλάντμπαχ - Κολονία. Από τα κλασικά τοπικά ντέρμπι του γερμανικού ποδοσφαίρου και αυτό από μόνο του θέτει εν αμφιβόλω τα σετ αποδόσεων, που θέλουν τον άσο γύρω στο 1,80 και το διπλό σε τιμές άνω του 4,00. Αλλά έτσι κι αλλιώς η ίδια η Γκλάντμπαχ δεν δικαιολογεί τέτοιες αποδόσεις φαβορί. Η Γκλάντμπαχ είναι γενικά πολύ ασταθής φέτος και είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε μια φορά όλη τη σεζόν δεν δίπλωσε νίκες στην Μπουντεσλίγκα. Αυτό που λέμε ικανή για το καλό αλλά και το χειρότερο. Για παράδειγμα, στα τέσσερα εντός έδρας της μετά τη διακοπή των γιορτών, νίκησε Στουτγάρδη και έριξε πέντε στην Μπόχουμ, αλλά την επόμενη στιγμή ηττήθηκε 1-2 από την Άουγκσμπουργκ και έμεινε στο 0-0 με την τελευταία της βαθμολογίας Ντάρμσταντ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κολονία καίγεται για βαθμούς στη μάχη της παραμονής και αν μη τι άλλο παλεύει όλα της τα ματς και δείχνει να γυροφέρνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Αυτό τουλάχιστον δείχνει ότι μετά τη διακοπή των Χριστούγεννων έχει μείνει αήττητη και στα τρία εκτός έδρας της. Παίρνοντας ισοπαλίες σε Βόλφσμπουργκ, Χοφενχάιμ και Στουτγάρδη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. – Έβερτον: 2 DNB (απόδοση 3.00), 14:30
  • Γκλάντμπαχ – Κολονία: 2 DNB (απόδοση 3.10), 16:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ