TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αντλεί δύναμη από τον "λάκκο των λεόντων" η Μπιλμπάο

Athletic Bilbao's Nico Williams celebrates after a goal during the Spanish Super Cup semi final soccer match between Atletico Madrid and Athletic Bilbao at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 13, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Νίκο Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ της Αθλέτικ Μπιλμπάο 2022 AP IMAGES/HASSAN AMMAR

Παιχνίδι με δύο βραδινά bets στο 2.09 και στο 3.50 κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Ντέρμπι Βάσκων έχουμε στην Ισπανία, η Μπιλμπάο θα υποδεχθεί στον “λάκκο των λεόντων” όπως συνηθίζουν να λένε το Σαν Μαμές, την Σοσιεδάδ, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι τεράστιο. Η ομάδα του Βαλβέρδε βρίσκεται στην 4η θέση, σε τροχιά Champions League και τη δεδομένη στιγμή τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων!

Παράλληλα θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα 3-0 στο Σαν Σεμπαστιάν στον πρώτο γύρο. Ναι, είναι σημαντική η απουσία του Ινιάκι Ουίλιαμς, ο οποίος λείπει στο Κόπα Άφρικα, αλλά την ίδια στιγμή τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα στην Σοσιεδάδ, καθώς με υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, χάνει τους Κούμπο, Σαντίκ, Τραορέ, ενώ είναι τιμωρημένος και ο βασικός τερματοφύλακάς της, Ρεμίρο.

Υποχρεωμένη να φύγει νικήτρια από την Μόντσα η Ίντερ

Πέρασε από χίλια… κύματα η νίκη της Ίντερ επί της Βερόνα, η οποία την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από την Γιουβέντους. Είναι πλέον ξεκάθαρο αυτές οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν ξεφύγει από τους υπόλοιπους.

Οι νερατζούρι του Σιμόνε Ιντσάγκι υπερτερούν στην στατιστική, έχουν καλύτερη επίθεση και άμυνα, δείχνουν πιο γεμάτοι σε όλες τις γραμμές, αλλά πλέον υπάρχει πίεση και κάθε λάθος μπορεί να στοιχίσει. Η εκτός έδρας δοκιμασία με τη Μόντσα, δεν είναι απλή υπόθεση, μιλάμε για ένα ποιοτικό σύνολο, το οποίο έχει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, παίζει χωρίς άγχος. Λαουτάρο Μαρτίνες και Τιράμ κάνουν τη διαφορά στην επίθεση της Ίντερ, η οποία μακριά από το Μιλάνο έχει 7 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες, θα σηκώσουν ξανά το μεγαλύτερο βάρος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ιδιαίτερο παιχνίδι το βασκικό ντέρμπι, αλλά η Μπιλμπάο στην καυτή έδρα της μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά προβλήματα της Σοσιεδάδ και να πάρει τη νίκη, ο άσος γύρω στο 2.00 έχει αξία.

Δεν θα εύκολο το ματς της Ίντερ στη Μόντσα, αλλά έχει τις προσωπικότητες για να… αποδράσει. Οι γηπεδούχοι είναι απειλητικοί, ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σοσιεδάδ: 1 (απόδοση 2.09), 19:30
  • Μόντσα - Ίντερ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.50), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ