ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αντέχει για το 2.03 το Περού κόντρα στην Ουρουγουάη

Ο Αντρέ Καρίγιο κόντρα στον Τζόναθαν Ροντρίγκες σε αναμέτρηση Περού - Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Λίμα
Ο Αντρέ Καρίγιο κόντρα στον Τζόναθαν Ροντρίγκες σε αναμέτρηση Περού - Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου © 2022 DANIEL APUY/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ουρουγουάη και Περού κοντράρονται με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον άσο να δέχεται πιέσεις. Ποντάρισμα στο 2.03.

Η Ουρουγουάη λίγο έλειψε να τα κάνει μούσκεμα στην τρέχουσα προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αποστολή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο με τον Αλόνσο στον πάγκο το κλίμα άλλαξε προς το καλύτερο και υπάρχει πίστη στον κόσμο ότι η ομάδα θα βρεθεί στο Κατάρ. Με τον 46χρονο εκλέκτορα, πρώην τεχνικό της Ίντερ Μαϊάμι η Σελέστε μετράει 2Χ2 νίκες και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής προκρίνονται απευθείας οι τέσσερις πρώτοι και ο πέμπτος δίνει μπαράζ. Αυτή τη στιγμή η Ουρουγουάη έχει 22 βαθμούς και το Περού είναι πέμπτο με 21. Απόψε οι δύο τους τίθενται αντιμέτωποι (01:30 LIVE από το SPORT24)

Οι Περουβιανοί αξίζουν να βρεθούν αν όχι στο Κατάρ, αλλά έστω στα μπαράζ. Ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς σ’ αυτή τη φάση, είναι αήττητοι εδώ και έξι ματς, φιλικά και επίσημα. Έχουν παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο οι Περουβιανοί, εμφανίστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί και εάν δεν είχαν κολλήσει στο 1-1 με το Εκουαδόρ την προηγούμενη αγωνιστική τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα, ωστόσο εμφανίστηκαν αγχωμένοι και απροετοίμαστοι και βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ από το 2’.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ουρουγουάη με ισοπαλία είναι ευχαριστημένη, παρόλα αυτά κανείς δεν θέλει να σκεφτεί αυτό το σενάριο. Το Περού με Χ είναι εξίσου ευχαριστημένο, θα πάει προσεκτικά και με υπομονή, όπως έχει παίξει στα περισσότερα ματς. Ο άσος πιέζεται και στο 1.56 που έχει κατρακυλήσει δεν έχει σαφώς αξία, αφού το Χ κάνει και στους δύο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι υπολογίσιμοι. Οι εταιρείες όμως ποντάρουν και στον κόσμο που θα φτιάξει καυτό κλίμα στο Μοντεβιδέο.

Το Περού για ένα ημίχρονο μπορεί να αντέξει, οι Ουρουγουανοί ναι μεν έστρωσαν με τον Αλόνσο, αλλά δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματά τους. Πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι, με κίνητρο και ανταγωνιστικοί οι φιλοξενούμενοι. Περιμένουμε ματς υπομονής. Στο 2.03 το Χ στο ημίχρονο. Την Τελευταία αγωνιστική η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Χιλή και το Περού φιλοξενεί την Παραγουάη. Το ματς στη Λίμα έληξε 1-1 (24' Τάπια, - 29' Αρασκαέτα).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουρουγουάη - Περού: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.03), 01:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ