TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Με καθαρές νίκες για τον τελικό πρόκρισης

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας στο ματς με την Ελβετία για τα προκριματικά του Μουντιάλ | 12 Νοεμβρίου 2021
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας στο ματς με την Ελβετία για τα προκριματικά του Μουντιάλ | 12 Νοεμβρίου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και επιλέγει τρία δυνατά bets από τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι Ιταλοi και οι Πορτογάλοι αυτοκτόνησαν. Και οι δύο έχουν παρόμοιες ιστορίες. Βατό όμιλο, είχαν πάρει βαθμολογικό πλεονέκτημα, όμως έκαναν χαρακίρι μέσα στο γήπεδο τους. Οι Ιταλοί έμειναν στην ισοπαλία με τους Ελβετούς με τον Ζορζίνιο να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις, που θα έδινε την πρόκριση και την τελευταία αγωνιστική, έμειναν ξανά στην ισοπαλία στην Ιρλανδία.

Οι Πορτογάλοι την τελευταία αγωνιστική περνούσαν και με ισοπαλία κόντρα στη Σερβία, προηγήθηκαν με γκολ του Ρενάτο Σάντσες, φοβήθηκαν όμως όταν ισοφαρίστηκαν, έπαιξαν στο τέλος για το βαθμό και το πλήρωσαν.

Η κλήρωση τους έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή, καθώς έφερε Ιταλούς και Πορτογάλους στο ίδιο γκρουπ. Μία από τις δύο ομάδες, που θεωρητικά θα μπορούσαν ακόμη και να φτάσουν σε κατάκτηση του Μουντιάλ, θα μείνει εκτός διοργάνωσης. Περιμένω απόψε, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένες, ώστε να εξασφαλίσουν με άνεση την παρουσία τους στον μεταξύ τους τελικό πρόκρισης.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μεγάλη διαφορά επιπέδου

Οι Ιταλοί υποδέχονται στον ημιτελικό τη Βόρεια Μακεδονία (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Δεν χωρά συζήτηση πως οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν γίνεται να έχουν κανένα πρόβλημα με την αδύναμη Βόρεια Μακεδονία. Ο Μαντσίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπονούτσι και φαίνεται, πως ετοιμάζει τον Κιελίνι για τον τελικό με την Πορτογαλία. Από εκεί και πέρα θα πάει με τη λογική που έφερε την κατάκτηση του Euro.

Τεράστια επιτυχία για τη Βόρεια Μακεδονία, που μπήκε στα πλέι οφ. Είδε την πλάτη μόνο των Γερμανών και κατάφερε και έβαλε από κάτω τους Ρουμάνους. Είδαμε όμως και στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πως δεν είναι σε θέση, να φανούν ανταγωνιστικοί, απέναντι στις κορυφαίες εθνικές. Με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος στο 1.60.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν έχει αξιοποιήσει το ρόστερ του

Το ρόστερ της Πορτογαλίας έχει απίστευτη πληρότητα, ωστόσο τόσο στο ευρωπαϊκό, όσο και στα προκριματικά πληρώνουν, το γεγονός ότι ο Φερνάντο Σάντος ακόμη δεν έχει βρει τρόπο, για να το αξιοποιήσει. Δεν έχει καταφέρει, να κάνει πολύτιμο στην ομάδα του τον Μπρούνο Φερνάντες και παίζει πολύ φοβικά για το υλικό που έχει.

Ασφαλώς, η λογική λέει πως οι Πορτογάλοι θα βρουν τρόπο να κερδίσουν τους Τούρκους και να παίξουν τον τελικό πρόκρισης με τους Ιταλούς (21:45 Cosmote Sport 1HD/Open TV, Live από το SPORT24). Οι Τούρκοι είχαν ένα προβληματικό Euro. Στη συνέχεια ακολούθησε το ταπεινωτικό 6-1 από την Ολλανδία, που έφερε και το πρόωρο τέλος της δεύτερης θητείας του Σενιόλ Γκιουνές.

Η έλευση του Γερμανού τεχνικού Στέφαν Κουντς, που εργαζόταν στις ελπίδες της Εθνικής Γερμανίας, έφερε τη δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο. Στην πράξη αξιοποίησε ένα βατό πρόγραμμα. Έπαιξε πολύ άσχημα στην πρεμιέρα του, στο εντός έδρας 1-1 με τη Νορβηγία, η οποία μάλιστα δεν είχε διαθέσιμο σε εκείνο το παιχνίδι τον Χάλαντ.

Στη συνέχεια, κέρδισε εύκολα παιχνίδια, που αποδείχθηκαν αρκετά για να της δώσουν τη δεύτερη θέση, εκτός 2-1 τη Λετονία, με 6-0 εντός το Γιβραλτάρ και εκτός με 2-1 το Μαυροβούνιο. Οι Πορτογάλοι ανήκουν σε πιο υψηλό επίπεδο, η λογική λέει πως δεν θα επαναλάβουν το λάθος που έκαναν με τους Σέρβους, που πήγαν να φυλάξουν το 1-0.

Έχει απουσίες η Πορτογαλία, οι Ρούμπεν Ντίας, Νέλσον Σεμέδο και Ρενάτο Σάντσες δεν υπολογίζονται, ενώ για το πρώτο ματς είναι τιμωρημένος και ο δεξιός μπακ Ζοάο Κανσέλο. Υπάρχει όμως πληρότητα στο ρόστερ και οι Τούρκοι δεν έχουν δείξει ικανοί να κάνουν την ζημιά. Είναι κατώτεροι οι Τούρκοι, αυτήν την εποχή, από την Εθνική Σερβίας. Ο άσος με over 1,5 στο 1.60.

Με έναν βαθμό κλειδώνει την πρόκριση

Για τα προκριματικά της Νότιας Αμερικής, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Βραζιλία, που χρειάζεται μία νίκη για να την κλειδώσει. Στη δεύτερη είναι η Αργεντινή, τέσσερις βαθμούς πίσω. Και οι δύο πέτυχαν πολύ νωρίς το στόχο της πρόκρισης.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ισημερινός με 25 βαθμούς. Το πιθανότερο είναι πως θα αποδειχθούν αρκετοί για την πρόκριση. Για τη μαθηματική επιβεβαίωση όμως, χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό, στην Παραγουάη (21:45 Live από το SPORT24). Ο Σκελότο ανέλαβε την Παραγουάη, σε μία εποχή, που είχε τρία παιχνίδια να πετύχει γκολ και στα χέρια του, έγιναν επτά. Ο Ισημερινός έχει ιστορικό κίνητρο, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και το Χ2Δ με under 3,5 στο 1.65, μοιάζει σαν η πιο λογική επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.60), 21:45
  • Πορτογαλία - Τουρκία: 1 over 1,5 (απόδοση 1.60), 21:45
  • Παραγουάη - Ισημερινός: Χ2Δ & under 3,5 (απόδοση 1.65), 01:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ