BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Άντε και καλή ποδοσφαιρική σεζόν, ποντάρισμα στο 1.80 και στο 3.00

Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν στο Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού
Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν © 2021 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Τα πρώτα στοιχήματα της σεζόν 2023/2024 από το BetMarket.gr

Εχουμε αρχίσει να το συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα με τις ειδήσεις για τα κύματα καύσωνα έχουμε και την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν. Όχι καμία πανδαισία, αλλά όπως και να το κάνουμε μιλάμε για επίσημα παιχνίδια, κάτω από την ομπρέλα της UEFA με την… ταμπέλα 2023/2024!

Κύρια επιλογή στον πρώτο προκριματικό του Champions League το over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.80 στο Σάμροκ Ρόβερς – Μπρέινταμπλικ. Δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης η αναμέτρηση, το κύριο επιχείρημα είναι πως έχουμε δύο ομάδες με παιχνίδια στα πόδια τους και αγωνιστικό ρυθμό. Είναι τρομερά σημαντική παράμετρος όταν κυνηγάμε γκολ. Επιπλέον επιχείρημα η φόρα με την οποία έρχονται οι Ισλανδοί, έχοντας σκοράρει 12 γκολ στον προ-προκριματικό γύρο, σε δύο ματς με Μπούντουσνοστ και Τρε Πένε.

Το ρίσκο της ημέρας στο Χαμρούν Σπάρτανς - Μακάμπι Χάιφα στη Μάλτα. Οι γηπεδούχοι με τον Ιταλό πρώην ποδοσφαιριστή της Αταλάντα, Λουτσιάνο Τζάουρι, στον πάγκο αλλά ο λόγος της κόντρας έρχεται από την… απέναντι. Η πρωταθλήτρια Ισραήλ βίωσε καλοκαίρι ισχυρών αλλαγών. Ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Μπαράκ Μπαχάρ, αποχώρησε για τη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα. Ισχυρή απώλεια, ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αντικαταστάτης του όχι κάποιο ισχυρό όνομα, αλλά ο Μεσάι Ντέγκο από την ομάδα των νέων. Δεν άρεσε στον κόσμο, υπήρξε γκρίνια το καλοκαίρι ενώ και στο εσωτερικό η κατάσταση δεν ήταν ρόδινη. Αρχικά τσακωμοί για τα πριμ του περσινού πρωταθλήματος, έπειτα η αποχώρηση του παικταρά εξτρέμ Ατζίλι, ο οποίος προτίμησε τα λεφτά στα Εμιράτα, και πρόσφατα ο τσακωμός δύο ποδοσφαιριστών της. Αμφότεροι τιμωρήθηκαν για το πειθαρχικό τους παράπτωμα και δεν ταξίδεψαν στη Μάλτα.

Για τη γηπεδούχο να προσθέσω επίσης πως δεν είναι η πιο αθώα ομάδα του κόσμου. Μάλιστα έχει τιμωρηθεί για σκάνδαλο στημένων αγώνων το 2013 και είχε ποινή αποκλεισμού μέχρι πρόσφατα, για αυτό και δεν συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2021/2022.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαμρούν Σπάρτανς - Μακάμπι Χάιφα: 1Χ (απόδοση 3.00), 21:00
  • Σάμροκ Ρόβερς – Μπρέινταμπλικ: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:45

Kαι το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ