BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανοιχτά ματς σε Λονδίνο και Σεβίλλη, στοίχημα σε δύο bets του 6.00+

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανοιχτά ματς σε Λονδίνο και Σεβίλλη, στοίχημα σε δύο bets του 6.00+
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Προγνωστικά και ανάλυση στοιχήματος από το κουπόνι της Πέμπτης και ποντάρισμα σε δύο επιλογές του 6.00+.

Μπαίνουμε σιγά σιγά ξανά σε κανονικούς ρυθμούς μετά τις γιορτές, το Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον ανοίγει τον χορό στη φάση των “64” του FA Cup. Από νίκη ψυχολογίας οι γηπεδούχοι στο 3-1 επί της Μπρέντφορντ, δίνοντας τέλος σε ένα σερί 0-3-5. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται αντιθέτως η Έβερτον, βγάζοντας πάντως δύσκολο πρόγραμμα και προηγουμένως μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Πήραν ανάσες οι δύο ομάδες μετά από καιρό, αναμένονται απελευθερωμένες και η φύση της διοργάνωσης ευνοεί τα γκολ. Σημαντικό το γεγονός πως η Πάλας δέχεται γκολ για εννιά σερί παιχνίδια, όπως και σε 8/10 εντός έδρας αναμετρήσεις της συνολικά. Υπάρχει και δυνατή προϊστορία ανάμεσα τους στα γκολ, τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς στο Σέλχαρστ επιβεβαίωσαν το Over 2,5 (3/5 Over 3,5). Μπορούμε επομένως να ψάξουμε το G/G & Over 2,5 στο 2,30.

Από εκεί και πέρα, εντυπωσιακή είναι η ροπή των γηπεδούχων στα Χ ημίχρονα, με εφτά σε δέκα εντός έδρας αναμετρήσεις. Αν βάλουμε και την επιλογή αυτή στην εξίσωση, το bet builder μας αγγίζει το 6,00.

Πάμε και στη δεύτερη επιλογή από το Σεβίλλη – Μπιλμπάο. Δεν άντεξε η πρώτη στη Μαδρίτη και έχασε με 1-0 από την Ατλέτικο, στο δεύτερο ματς του Κίκο Φλόρες στον πάγκο της. Σερί 5-3-0 τρέχει η εξαιρετική Μπιλμπάο, που διεκδικεί μια θέση στην 4άδα, δεν θα έχει ωστόσο τον κομβικό Ινιάκι Ουίλιαμς στο εγγύς μέλλον, λόγω υποχρεώσεων με την Γκάνα στο Κόπα Άφρικα. Έχουν και κακή προϊστορία στην έδρα αυτή οι Βάσκοι, επομένως το διπλό δεν θέλγει ιδιαίτερα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πιο ενδιαφέρον το αμφίσκορο, η Σεβίλλη έχει δεχθεί γκολ σε 8/9 εντός έδρας αναμετρήσεις της, την ίδια στιγμή που η Μπιλμπάο σκοράρει για οχτώ σερί παιχνίδια. Η απουσία του Ινιάκι πονάει φυσικά, υπάρχει όμως το υλικό για τουλάχιστον ένα γκολ και φαβορί για να το πετύχει αυτό είναι ο Γκουρουθέτα. Ο 27χρονος φορ κάνει φέτος το ξεπέταγμά του και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα (18/8), από κοινού με τον Ινιάκι. Θα πάρει περισσότερες ευθύνες πλέον, ικανοποιεί το anytime του στο 3,00.

Αξίζει μια ματιά και στα κόρνερ της Σεβίλλης, η οποία κερδίζει 6.28 ανά αγώνα, 2η κορυφαία επίδοση της κατηγορίας. Σφιχτή σχετικά στον τομέα αυτόν η Μπιλμπάο, επιτρέπει μονάχα 3.72 κόρνερ ανά αγώνα, είναι ωστόσο τέτοια η ροπή της Σεβίλλης στον τομέα αυτό, που μας επιτρέπει να ψάξουμε το πιο... safe Over 4 κόρνερ. Στο 6,50 οι τρεις επιλογές αυτές συνδυασμένες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη – Μπιλμπάο: G/G & Γκουρουθέτα anytime & Σεβίλλη Over 4 κόρνερ (απόδοση 6.50), 20:15
  • Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον: G/G & Over 2,5 & Χ ημίχρονο (απόδοση 6.00), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ