ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ανέβηκε και απέκτησε αξία ο άσος της Λέστερ

Ο Χάρβεϊ Μπαρνς πανηγυρίζει γκολ της Λέστερ κόντρα στην Ράντερς στο Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022
Ο Χάρβεϊ Μπαρνς πανηγυρίζει γκολ της Λέστερ κόντρα στην Ράντερς στο Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Σημαντική άνοδος παρατηρείται στον άσο της Λέστερ κόντρα στην Αϊντχόφεν. Επιστρέφει στη Νορβηγία, για να πάρει εκδίκηση από την Μπόντο Γκλίμτ, η Ρόμα, για την εξάρα του Οκτωβρίου.

Πέρα από το ιστορικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, απόψε διεξάγονται ακόμη τρεις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Conference League.

Στο King Power, η Λέστερ υποδέχεται την Αϊντχόφεν με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η σεζόν φέτος στράβωσε νωρίς για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Αλλεπάλληλοι τραυματισμοί και απουσίες δεν επέτρεψαν στις "αλεπούδες" να πρωταγωνιστήσουν στην Premier League, όπως το έκαναν πέρυσι. Παράλληλα, η Λέστερ απέτυχε στο κύπελλο, αφού έμεινε εκτός από τη Νότιγχαμ και ως εκ τούτου η μόνη δίοδος για διάκριση την τρέχουσα σεζόν είναι πλέον το Conference League.

Λέστερ - Αϊντχόφεν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Λέστερ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Ρεν με δραματικό τρόπο. Κέρδισε μεν 2-0 εντός έδρας, ωστόσο στον επαναληπτικό της Γαλλίας, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Βρέθηκε κάτω με 2-1 και χρειάστηκε μία απίστευτη επέμβαση του Κάσπερ Σμάιχελ στο 85' για να γλιτώσει το βάσανο της παράτασης.

Το θετικό για τη Λέστερ, είναι ότι έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα να βρίσκει τον πραγματικό της εαυτό, κάνοντας τρεις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο μάλιστα, οι "αλεπούδες" έκαναν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στο Old Trafford και έφτασαν πολύ κοντά στο να βγάλουν δεύτερο σερί διπλό επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Premier League. Το τελικό 1-1 άφησε μάλλον δυσαρεστημένη τη Λέστερ, ωστόσο ο Ρότζερς κρατάει ότι ομάδα του έχει αρχίσει να ανεβάζει εμφανώς στροφές.

Στον αντίποδα, η Αϊντχόφεν είναι μία κλασική ολλανδική ομάδα με επιθετικές αρετές και πολλές αμυντικές παραφωνίες. Το σύνολο του Ρόγκερ Σμιντ παλεύει να ανατρέψει τα πρωτεία του Αγιαξ στην Eredivisie, χωρίς όμως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Η PSV βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -4 από τον Αίαντα, αφού το Σάββατο πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Ενσέντε απέναντι στην Τβέντε, σε ένα θεότρελο ματς, όπου η Αϊντχόφεν βρέθηκε κάτω με 3-0 στο 25' και τελικά πήρε την ισοπαλία 3-3, ισοφαρίζοντας στο 94'!

Απίστευτο ροντέο έγινε και στο πρώτο παιχνίδι, στη φάση των "16", εκεί όπου η Αϊντχόφεν ήρθε ισόπαλη 4-4 με την Κοπεγχάγη. Στον επαναληπτικό βέβαια, η PSV έκανε παρέλαση μέσα στο Parken με 4-0, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί τις δεδομένες αμυντικές της αδυναμίες της. Γενικά, η Αϊντχόφεν είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο και βασίζεται κυρίως στη γεμάτη μεσοεπιθετική της γραμμή. Έχοντας αφενός πολύπειρους παίκτες όπως ο Γκέτσε και ο Ζάχαβι και αφετέρου νεαρούς ανερχόμενους σταρ όπως οι Χάκπο, Μαντουέκε και Ντόαν.

Φυσικά, τα ματς με τη Λέστερ αποτελούν πολύ μεγάλη πρόκληση για τους Ολλανδούς. Η Αϊντχόφεν είναι σύνολο που δεν κλείνεται, όμως της λείπει ισορροπία και απέναντι σε μία αγγλική ομάδα, που μπορεί να παίξει στην πιο υψηλή ένταση, σίγουρα θα προβληματιστεί.

Ο άσος άνοιξε σε τιμές κάτω του 2.10, ακόμη και στο 2.00, ωστόσο τώρα έχει ανέβει πάνω από το 2.40. Βάζοντας στη ζυγαριά μία ομάδα της Premier με μία ομάδα της Eredivisie, σίγουρα προκύπτει στοιχηματική αξία όταν η "αγγλίδα" αγγίζει πια το 2.45, σε ματς εντός έδρας.

Μπόντο Γκλιμτ - Ρόμα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πολύ ιδιαίτερο ματς είναι το Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα, καθώς οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στον όμιλο. Η Ρόμα επιστρέφει στον τόπο που βίωσε μία από τις πιο ντροπιαστικές ήττες της ιστορίας της, αφού τον περασμένο Οκτώβριο, είχε ηττηθεί με 6-1, σε ένα παιχνίδι βέβαια, που ο Ζοσέ Μουρίνιο κατέβασε εναλλακτική σύνθεση.

Απόψε, ο Πορτογάλος τεχνικός των τζιαλορόσι, αναμένεται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο να εκδικηθεί για εκείνο το μαύρο βράδυ, βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι πρωταθλητές Νορβηγίας βέβαια, έχουν αποδείξει επανειλημμένως φέτος ότι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Έφτασαν ως στα προημιτελικά, πετώντας εκτός με δύο νίκες τη Σέλτικ και στην παράταση την Άλκμααρ, ομάδες δηλαδή από πιο προηγμένα πρωταθλήματα συγκριτικά με το νορβηγικό.

Επίσης, είναι εντυπωσιακό, ότι στη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία, η Μπόντο Γκλιμτ έχει δώσει συνολικά 16 αγώνες, σκοράροντας στους 15 από αυτούς. Ειδικά στον συνθετικό χλοοτάπητα του Ασπμίρα, η Μπόντο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και μπορεί να καλύψει ως έναν βαθμό το ποιοτικό χάντικαπ σε σύγκριση με τη Ρόμα, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με αήττητο σερί εννιά αγώνων (5-4-0).

Στα τελευταία δέκα επίσημα παιχνίδια της, η ομάδα του Κνούτσεν επιβεβαίωσε το αμφίσκορο οχτώ φορές. Την Κυριακή, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νορβηγικό πρωτάθλημα με ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Ρόζενμποργκ. Επικρατέστερο σενάριο και απόψε απέναντι στη Ρόμα το Goal/Goal, το οποίο μπορεί να εντοπιστεί στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Αϊντχόφεν: 1 (απόδοση 2.45), 22:00
  • Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ