ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβασμένη η Βόλφσμπουργκ, με το αουτσάιντερ στον τελικό του Λιγκ Τρόφι

Leipzig head coach Ralph Hasenhuttl watches the game during the Champions League group G soccer match between Besiktas and RB Leipzig at the Vodafone Park Stadium in Istanbul, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo)
Leipzig head coach Ralph Hasenhuttl watches the game during the Champions League group G soccer match between Besiktas and RB Leipzig at the Vodafone Park Stadium in Istanbul, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo) AP PHOTO

Φουλ το κουπόνι της Κυριακής, πάμε να δούμε τις επιλογές μας σε σημεία.

Κρατάμε αρχικά το Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ από την Bundesliga. Εντελώς διαφορετική η ψυχολογία στα δύο στρατόπεδα, οι λύκοι προέρχονται από σούπερ διπλό στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (2-0), στο ντεμπούτο του Χάζενχιτλ στον πάγκο της. Ήταν η πρώτη νίκη για τη Βόλφσμπουργκ εδώ και 11 αγώνες (!), εύκολα επομένως καταλαβαίνει κανείς τη σημασία του αποτελέσματος αυτού. Εντός έδρας ντεμπούτο θα κάνει κόντρα στην Γκλάντμπαχ ο Αυστριακός τεχνικός και υπάρχουν τα εχέγγυα για δημιουργία σερί νικών.

Η Γκλάντμπαχ εξάλλου δεν πατάει καλά και μετρά μονάχα μία νίκη στα ματς του β’ γύρου. Στο πιο πρόσφατο 0-3 από τη Φράιμπουργκ ειδικότερα, ήταν απογοητευτική, ο κόσμος αποδοκίμασε και μαζεύεται πίεση προς τον τεχνικό Σεοάνε, με τα μπαράζ υποβιβασμού να βρίσκονται μονάχα έξι βαθμούς παρακάτω. Μεγάλες οι μεταξύ τους διαφορές σε μομέντουμ και ψυχολογία, κλικ στον άσο στο 1,85.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στη Δανία και το Χβιντόρβε – Ράντερς. Ουραγός η πρώτη, βρίσκεται ήδη 13 βαθμούς από την παραμονή και δείχνει πως τα έχει παρατήσει. Έχει μαζέψει εξάλλου 11 βαθμούς στις πρώτες 23 αγωνιστικές, μοιάζει επομένως απίθανο να καλύψει μια τέτοια διαφορά με εννιά αγώνες να απομένουν.

Τίμιο το μομέντουμ της Ράντερς αντιθέτως μέσα στο ’24, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της διέλυσε τη Λίνγκμπι με 6-2 και απέκτησε το πάνω χέρι για την κορυφή του γκρουπ υποβιβασμού, που δίνει ένα εισιτήριο για τα μπαράζ του Conference League. Υπάρχει και θετική προϊστορία στη μέση, με τη Ράντερς να μετρά τρεις σερί νίκες στην έδρα αυτή, όλες με το ίδιο σκορ (1-3). ΟΚ το διπλό στο 1,75.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με τον τελικό του Λιγκ Τρόφι ανάμεσα σε Πίτερμπρο και Γουίκομ. Τεράστιος ο ενθουσιασμός στα δύο στρατόπεδα για τον τελικό του Γουέμπλεϊ, λογικό φαβορί η Πίτερμπρο καθώς έχει δείξει ανώτερα δείγματα μέσα στη σεζόν. Μιλάμε όμως για έναν τελικό νοκ-άουτ και υπάρχουν ιδιαιτερότητες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αρχικά, πρέπει να αναφερθεί πως η Γουίκομ είναι... ήσυχη στο πρωτάθλημα. Μακριά από τις θέσεις ανόδου και υποβιβασμού, μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον τελικό. Για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου αντιθέτως η Πίτερμπρο, υπάρχει επομένως ο παράπλευρος αυτός περισπασμός.

Από εκεί και πέρα, η Γουίκομ κυριάρχησε στα δύο μεταξύ τους ματς στη σεζόν (5-2, 2-2) και αυτό ίσως είναι μια ένδειξη πως... κουμπώνει καλά κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Όπως και να ‘χει, με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί το σετ, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά προς τα δεξιά. Μια χαρά η διπλή ευκαιρία της Γουίκομ στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χβιντόρβε – Ράντερς: 2 (απόδοση 1.75), 15:00
  • Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ: 1 (απόδοση 1.85), 18:30
  • Πιτέρμπορο – Γουίκομ: Χ2 (απόδοση 2.00), 18:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ