TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αν παρουσιαστεί η πραγματική Γιουνάιτεντ

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00 και στο 3.00.

Ο Γκλάσνερ δείχνει να ταιριάζει… γάντι για να ηγηθεί της επόμενης μέρας της Κρίσταλ Πάλας, ο Γερμανός προπονητής ήδη έχει δώσει ισορροπία στην ομάδα του Λονδίνου, η χρονιά ολοκληρώνεται χωρίς κανένα άγχος για την παραμονή και παράλληλα με ποδόσφαιρο υποσχέσεων για την επόμενη περίοδο. Μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία το τελευταίο διάστημα, το μόνο αρνητικό είναι κάποια κενά διαστήματα στην αμυντική λειτουργία, δέχεται γκολ στα 20 από τα τελευταία 22 ματς.

Το σημερινό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αλλά όλοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή εικόνα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι από την άλλη, έχουν τεράστιο κίνητρο, η 6η θέση θα γλυκάνει κάπως την κατάσταση, ωστόσο ο κόσμος της ομάδας το τελευταίο διάστημα αποδοκιμάζει τον Τεν Χαγκ. Η άμυνα αποτελεί "μαύρη τρύπα" δέχεται γκολ από κάθε αντίπαλο, θυμίζω απλά το 3-0 επί της Κόβεντρι για το Κύπελλο, το οποίο έγινε 3-3 και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι!

Μάχη για την Ευρώπη

Κρίνονται πολλά και στη Γαλλία, η Λιλ υποδέχεται τη Λυών και έχει ευκαιρία να περάσει στην 3η θέση. Από τη στιγμή που η πορεία στην Ευρώπη τερματίστηκε, σαν να ηρέμησε όλος ο οργανισμός και έριξε το βάρος εντός συνόρων. Τεράστια είναι η βελτίωση και της Λυών, από εκεί που στο πρώτο μισό κινδύνευε, τώρα προλαβαίνει μέχρι και την Ευρώπη. Φτιάχνει φάσεις με ευκολία, βρίσκει γκολ, αμυντικά θέλει δουλειά, αλλά δεν διορθώνονται όλα τα κακώς κείμενα μέσα στη σεζόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το να ρισκάρει κανείς με τη φετινή Γιουνάιτεντ, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, ωστόσο σε τιμές που φθάνουν το 3.00 υπάρχει αξία. Με την ελπίδα να λειτουργήσει ως ομάδα κορυφαίου επιπέδου, επιλέγουμε το «διπλό» κινήτρου.

Στη Γαλλία, η Λιλ έχει πανίσχυρη έδρα και τώρα η ευκαιρία να πλησιάσει το Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστια. Ο άσος κοντά στο 2.00 είναι αποδεκτός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 3.00), 22:00
  • Λιλ - Λυών: 1 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ