TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αλλάζει ρότα με τον Καϊσίνια η Ταγέρες

Ο Πέδρο Καϊσίνια μετά από αναμέτρηση  της Κρους Ασούλ με την Τολούκα
Ο Πέδρο Καϊσίνια © 2022 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Ντεμπούτο Καϊσίνια στην Ταγέρες, που μετά από την απόλυση του Όγιος ξεκίνησε να παίρνει νίκες. Προβληματίζει η Χιμνάσια. Ποντάρισμα στο 2.93.

Η κατάσταση στην Ταγέρες με τον Όγιος δεν πήγαινε άλλο και από τότε που αποτέλεσε παρελθόν η ομάδα άλλαξε, χωρίς πλέον υπηρεσιακό πλέον, αφού αναλαμβάνει τις τύχες της ο Πέδρο Καϊσίνια, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του απόψε κόντρα στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Στην 11η θέση η Χιμνάσια με 6 βαθμούς μετά από επτά ματς στην Copa de la Liga, ακριβώς πιο κάτω η φιλοξενούμενη με 5 βαθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του στην Αργεντινή, στα 51 του έτη έχει περάσει από αρκετές ομάδες, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στο Κατάρ και στη Σαουδική Αραβία, ενώ έχει κάνει ορισμένα αξιόλογα περάσματα από το Μεξικό.

Χωρίς τον Όγιος η Ταγέρες έκανε δύο νίκες και οι παίκτες παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και πιο πειστικοί στο χορτάρι. Έδειξαν με τον τρόπο τους πως μονάχα αυτός έφταιγε για το ντεφορμάρισμα. Το ματς με τη Χιμνάσια δεν είναι τόσο εύκολο, έχει καλή έδρα, αλλά η γηπεδούχος δεν είναι στα καλύτερά της. Προσπάθησε κατά τη διάρκεια της διακοπής να βελτιωθεί το κλίμα στο εσωτερικό. Απόψε θα έχει κάποιες καλές απουσίες στην άμυνα.

Η Ταγέρες επικράτησε στο Κύπελλο (4-0 την ερασιτεχνική Γουέμες) και στο πρωτάθλημα (2-1 τη Γοδόι Κρουζ), ενώ και οι δύο νίκες ήταν εντός έδρας. Αυτό όμως έχει σημασία είναι πως επικρατεί βελτιωμένο κλίμα στο εσωτερικό και έχει φύγει ένα βάρος. Ο Καϊσίνια έχει να σκεφτεί και το ματς με την Κατόλικα που ακολουθεί μεσοβδόμαδα για το Copa Libertadores, ωστόσο απόψε είναι το ντεμπούτο του και δεν θα θέλει να ξεκινήσει στραβά, μια αλλαγή προπονητή εξάλλου λειτουργεί ευεργετικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Χιμνάσια έχει καλή έδρα, αλλά αμυντικά έχει αρκετά θέματα και δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη. Δεν παίζει άθλια, αλλά υπάρχει θέμα ψυχολογίας. Στη φιλοξενούμενη από την άλλη θα προσπαθήσουν απόψε να παίξουν και για τη θέση τους κάποιοι παίκτες ώστε να αποδείξουν την αξία τους στον Καϊσίνια. Οι ομάδες του Πορτογάλου τεχνικού κάνουν συνήθως παιχνίδι υπομονής. Είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας που ζει με πάθος τα παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν τα έχει βάλει με τα ΜΜΕ. Φιλόδοξος, μεθοδικός, λάτρης της τακτικής με βασικό μέλημα τη νίκη, δεν τον ενδιαφέρει πολλές φορές το θέαμα. Στην φάση που βρίσκεται η Ταγέρες, φαντάζει ο κατάλληλος άνθρωπος για να μαζέψει την κατάσταση. Στο 2.93 το διπλό αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιμνάσια Λα Πλάτα - Ταγέρες: 2 (απόδοση 2.93), 22:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ