ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Βραδινή σκανδιναβική μονομαχία για 1.82

Ο Χόλγκερ Ρουν κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά
Ο Χόλγκερ Ρουν © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Με σκανδιναβική μονομαχία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της ημέρας στο Φιλίπ Σατριέ, Ρουντ εναντίον Ρούνε. Ποντάρισμα στο 1.82.

Το βραδινό session στο Roland Garros ολοκληρώνεται με σκανδιναβική μονομαχία, Κάσπερ Ρουντ κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε (21:45 EUROSPORT 1 , LIVE από το SPORT24).

Ο Ρουντ (Νο8, 24 ετών) είχε ύπουλο μονοπάτι για να φτάσει ως εδώ. Άφησε εκτός τον σπουδαίο Τσονγκά στο τελευταίο του ματς στο Γαλλικό Όπεν με 3-1 σετ, στη συνέχεια σβηστά απέκλεισε τον Ρουσουβουόρι, Νο61 σχετικά εύκολα με 3-0 σετ. Στον τρίτο γύρο ο Σονεγκό προσπάθησε να του βάλει δύσκολα, αλλά ο Νορβηγός επικράτησε 3-2. Τελευταίο εμπόδιο για τον Ρουντ ήταν ο Χουρκάζ (3-1).

Ο Ρούνε (Νο40, 19 ετών) από την άλλη είχε δύσκολο μονοπάτι, με αποκορύφωμα τη νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά με 3-1 σετ. Μπορεί να είναι από τις πρώτες παραστάσεις τους στον πηλό και στη μεγάλη σκηνή του τένις, ωστόσο ο Δανός παίζει ως βετεράνος στο χώμα. Ήταν εντυπωσιακή, σταθερή και πειθαρχημένη η παρουσία του κόντρα στον Στέφανο. Διαχειρίστηκε τις στιγμές πίεσης. Προηγουμένως είχε αποκλείσει Σαποβάλοβ, Λάακσονεν και Γκαστόν δίχως να παραχωρήσει σετ. Μια αρκετά ώριμη και πειστική παρουσία από τον 19χρονο Δανό ως τώρα.

Ρουντ και Ρούνε έχουν τεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές, σ’ όλες κέρδισε ο πρώτος, ενώ όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια έγιναν στο χώμα. Πιο πρόσφατη στο Μόντε Κάρλο πριν λίγες εβδομάδες. Ο Ρουντ έδειξε να ζορίζεται αρκετά στο χώμα του εν λόγω Masters, τον έβαλε στα σχοινιά ο Ρούνε, αλλά τα κατάφερε τελικά και επικράτησε 7-6,7-5. Σε κανένα ματς ο Ρούνε δεν έχει πάρει σετ.

19-5 το ρεκόρ του Ρουντ στο χώμα, 21-7 του Ρούνε από την άλλη στο φετινό Tour.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ρουντ πάει ως φαβορί στην αναμέτρηση στοιχηματικά κυρίως λόγω της μεταξύ τους παράδοση. Ο Ρούνε όμως έχει ηθικό, αυτοπεποίθηση, είναι βελτιωμένος σε σύγκριση με την πρόσφατη μεταξύ τους συνάντηση το Μόντε Κάρλο. Είναι εντυπωσιακή η άνεση στον πηλό στο Γαλλικό Όπεν. Ο Ρουντ είναι πιο έμπειρος, αλλά έχει σπαταλήσει περισσότερες δυνάμεις καθώς αντιμετώπισε περισσότερους αντιπάλους που είχαν άνεση στον πηλό. Δεν εμπνέει ιδιαίτερη σιγουριά στα Grand Slam ο Νορβηγός όμως. Ο 19χρονος Δανός από την άλλη δεν έχει πολλά να χάσει, περιμένουμε να δοκιμάσει τις αντοχές και να βάλει στα σχοινιά τον αντίπαλό με τα βαθιά χτυπήματά του. Στο 1.82 κατά μέσο όρο το over 37,5 games στην αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρουντ - Ρούνε: Over 37,5 games (απόδοση 1.82), 21:45
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ