ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Με το combo του Ζβέρεφ σε τιμές διπλασιασμού

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Masters της Ρώμης
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Masters της Ρώμης © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Μπράντον Νακασίμα για τον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Με τον πρωτάρη στο Roland Garros Μπράντον Νακασίμα (Νο. 75) κοντράρεται απόψε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο. 3) για τον τρίτο γύρο του παρισινού Open (17:30 Eurosport, LIVE από το SPORT24). Ο Γερμανός τενίστας είναι γκράντε φαβορί για την πρόκριση σε αποδόσεις στο 1.10.

Ζβέρεφ - Νακασίμα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Ζβέρεφ απέκλεισε στον πρώτο γύρο εύκολα με 3-0 τον Αυστριακό, Ζεμπάστιαν Οφνερ. Στον δεύτερο γύρο όμως, τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάεθ. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ και χρειάστηκε να κάνει μία μεγάλη ανατροπή (3-2) για να μην πέσει θύμα έκπληξης τόσο νωρίς στο τουρνουά.

Πήρε πειστικά το τρίτο και το τέταρτο σετ με 6-1 και 6-2 αντίστοιχα, όμως στο πέμπτο σετ, σέρβιρε στο 4-5 για να μείνει στο παιχνίδι και χρειάστηκε να σώσει match point, πριν τελικά επικρατήσει με 7-5.

Βελτίωσε έτσι το ρεκόρ του σε 8-1 στα παιχνίδια με πέντε σετ στο Roland Garros. Μοναδική του ήττα, είναι αυτή από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον περσινό ημιτελικό.

Ο Ζβέρεφ έχασε φέτος άλλους δύο ημιτελικούς από τον Στέφανο, τόσο στο Μόντε Κάρλο, όσο και στη Ρώμη. Κέρδισε πάντως τον Έλληνα πρωταθλητή στο Masters της Μαδρίτης, πριν ηττηθεί εύκολα στον τελικό από τον φορμαρισμένο Κάρλος Αλκαράθ με 2-0 σετ (6-3, 6-1).

Από την άλλη, ο Νακασίμα μπήκε για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, καθώς πέρυσι και πρόπερσι είχε αποκλειστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο. Μάλιστα, η παρουσία του στον τρίτο γύρο του γαλλικού Open είναι η κορυφαία του επίδοση σε Γκραν Σλαμ.

Η πορεία του 20χρονου Αμερικανού μπορεί να θεωρηθεί ως ένα βαθμό και έκπληξη, καθώς το χώμα δεν είναι η αγαπημένη του επιφάνεια. Στον πρώτο γύρο, ξεπέρασε στα πέντε σετ το εμπόδιο του Πολωνού, Καμίλ Μάιχρσακ. Στο δεύτερο γύρο κέρδισε καθαρά με 3-0 (7-6, 6-4, 6-2) τον Ολλανδό, Τάλον Γκρίκσπουρ, σώνοντας βέβαια τέσσερα set points στο tiebreak του πρώτου σετ και ανατρέποντας το δεύτερο σετ από το 1-3.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Νακασίμα έχει καλή κίνηση στο κορτ, είναι σταθερός από τη βασική γραμμή και έχει ένα αξιοπρεπές backhand. Φυσικά, θα πρόκειται για έκπληξη μέγα τόνων αν καταφέρει να αποκλείσει τον Ζβέρεφ, άλλωστε στην καριέρα του, δεν έχει καταγράψει ακόμη κάποια νίκη απέναντι σε παίκτη του Top-10. Μπορεί ωστόσο να τον κοντράρει ως ένα σημείο και τουλάχιστον να μην εξελιχθεί σε εύκολη λεία.

Πάνω σε αυτή τη λογική έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε τη νίκη του Ζβέρεφ με Over 30,5 games σε τιμές διπλασιασμού. Το συγκεκριμένο στοίχημα μπορεί να επαληθευτεί ακόμη και με 3-0, εφόσον ο Νακασίμα καταφέρει να γεμίσει έστω ένα σετ μέχρι το 7-5 ή το tiebreak.

Υπενθυμίζεται, ότι στο US Open το 2020, όταν ο Ζβέρεφ είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, είχε συναντήσει στο δρόμο του τον Νακασίμα και χρειάστηκε τέσσερα σετ για να τον αποκλείσει. Εκείνη ήταν και η μοναδική συνάντηση των δύο τενιστών μέχρι σήμερα.

Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον το 2.00 στο ενδεχόμενο να βγουν συνολικά πάνω από 13 άσοι στο συγκεκριμένο ματς. Για το σερβίς του Ζβέρεφ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Στον πρώτο γύρο με τον Οφνερ έβγαλε 13 άσους σε παιχνίδι που δεν κράτησε ούτε δύο ώρες, ενώ κόντρα στον Μπάεθ έγραψε άλλους 12 άσους. Αρκετά καλά έχει δουλέψει και το σερβίς του Νακασίμα, που είχε 19 άσους στον πρώτο γύρο κι άλλους έξι στην καθαρή νίκη επί του Γκρίκσπουρ. Φυσικά, ο Ζβέρεφ έχει από τις κορυφαίες επιστροφές στο τουρ, ωστόσο αν ο Γερμανός βγάλει πάλι μόνος του πάνω από 10 άσους, τότε το Over στο line λογικά θα επαληθευτεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζβέρεφ – Νακασίμα: Νικητής Ζβέρεφ & Over 30,5 games (απόδοση 2.00), όχι πριν τις 17:30
  • Ζβέρεφ – Νακασίμα: Over 13,5 άσοι στο ματς (απόδοση 2.00), όχι πριν τις 17:30
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ